返回列表 回復 發帖

近排有咩新機好呀?

我淨係知有one同s4, 好似話note3都就黎有?仲有咩選擇呀?@@
note3仲要等喎
; [: o# f2 _: M) ?5 D$ E( K& }; b3 _我覺得one幾好, 自己都用緊公仔箱論壇9 @/ Y0 v% W+ Y5 R- B- O
米奇老鼠 發表於 2013-5-27 06:45 AM
' Z6 g) r6 Z7 l8 b8 B2 done易唔易用呀?順嗎?
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
7 e; P+ f( @0 W2 {maydayy 發表於 2013-5-27 07:06 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, Z  {' E: r  M7 Q- `
下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
2 x) m, S) w/ B' I3 w晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:17 AM
1 t/ x3 Y. M; ]- G我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& P8 m2 i' t3 X: K2 y
係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
5 `, [8 q9 R) etvb now,tvbnow,bttvbmaydayy 發表於 2013-5-27 07:45 AM
www2.tvboxnow.com* ?: \  k( w( q/ C1 I
下, 咁食ram?會唔會係3星系統問題...@@
# s3 y  n/ j% X; x) IS4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
! t/ U7 M9 c4 D/ L  T; E公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:55 AM
公仔箱論壇# T4 l: x! A$ V9 Z7 V
原來係咁@@我都唔係咁識呢d野, 不過岩岩search左one既試機相, 真係幾靚
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one公仔箱論壇$ d- A  q  D2 W# k
布朗尼 發表於 2013-5-27 09:13 AM
tvb now,tvbnow,bttvb2 T- Q# i  q8 |1 H5 E% E/ ~( R. O2 k! Z
下, 咁慘, 如果想trade就快d喇, note3出埋應該再跌