返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
7 e' J- \6 C6 W, Z公仔箱論壇kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
! f. G3 L- S$ p6 u) b公仔箱論壇咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
( J/ a: ^4 a" K5 a) `, Y鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
" t3 a. y" `  K我睇過廣告好似話係叫htc sense?
% d0 f7 G9 C! N5 K, ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過htc邊部好?
www2.tvboxnow.com% M- ~8 {) A/ A0 @
係呀tvb now,tvbnow,bttvb+ f$ z" d% z" E0 H# X6 R" A9 l) `
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱! F& u7 n% R2 X8 Y, _- H
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
0 \4 Y- |. V5 G/ M& k' c9 l) g! A6 f2 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個個都話one@@
$ \/ n9 J, `' p# d5 O# _1 W7 [. bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
( \' k' X9 y( u/ T8 B  f, \tvb now,tvbnow,bttvb【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
1 }( }# x" p7 R/ _4 M& Z! Hkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# y9 L; O% l$ l6 a4 H2 j
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
6 s5 J0 \) R; @! H! C+ H. nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我有d fd都咁講, lag應該係因為free ram唔夠啦, 聽佢地講得返7xx mb, 太食ram喇公仔箱論壇4 J5 d6 R4 U* g5 @& a8 K4 a
鬆餅人 發表於 2013-6-11 07:40 AM
www2.tvboxnow.com  M" D, _" X* G! J# \0 t* z5 l& u
傾電話都過熱?!小心燒左喎@@