返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

[6 S  }1 I/ z5 C8 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 www2.tvboxnow.com0 y% \$ F: C" Q% n3 A# L

% n: X5 j) B) V& Gtvb now,tvbnow,bttvb下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
3 i: L, x7 C  I3 o; K3 Mbombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
( E- U* k% v6 `  _% ?+ cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
7 Z- _6 g% x0 \7 i% ?www2.tvboxnow.com晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
& ]9 f0 U- x) ?3 F, f公仔箱論壇呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
* z# h! G* J# d5 a/ HTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁www2.tvboxnow.com8 V2 [& N. P( a: ~, G* _8 [: _
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
/ _! o( }  p! r0 i/ b5 L
我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
公仔箱論壇6 u8 U  v3 o. K1 G
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
: N# k  H( A/ ^' ttvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
; }  m0 p; d" `$ H公仔箱論壇係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
% ]2 K% y, Y6 B" s我個陣冇特別格價個d呀
6 y( ~, ?4 X$ w7 Y% [2 \但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉公仔箱論壇* \+ |9 x+ d8 r, F+ v
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
www2.tvboxnow.com: |) Y, o) j" X
咁都唔錯啵, 多謝師兄報料