返回列表 回復 發帖
, T  S  |1 R) G2 Z) e- S' C8 Ptvb now,tvbnow,bttvb2 g9 m5 ^7 V' q2 w4 h- i
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我
2 p% e! d4 j7 `www2.tvboxnow.com見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者pee" e7 j4 @. {. N/ W4 {" L
chowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
6 ~5 e( s5 t) f; t( E- G
p版主榮升,一定要送大禮
$ l0 p) _9 v' G- z+ t' A( [tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb3 Z" i# a& L( |- w( \
小便版,係咩版嚟架??haha6 y% _9 }0 D! W& V, L/ g

5 p4 L: E4 E/ x0 p6 otvb now,tvbnow,bttvb謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!tvb now,tvbnow,bttvb# u# m3 B' o* m; ~
timmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
2 ]* O5 T) z' P$ S版主大人,叫kily得喇!!XD
# G& A  K  U! E# e8 Y  @$ atvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% j' r3 S: X- ?2 G9 ?' T" ~$ o7 {
好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!
3 |3 v9 L" \8 k- i/ [- [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。尤其約定!!!
3 }" Q5 a; T8 Xlove it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。www2.tvboxnow.com7 {! n; J  L* o/ P- \' W
很好聽
- B4 f, \# |! X- i2 [& GSupport !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- i# n4 a4 J' q8 D
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

2 {: X) W/ U% ~- Swww2.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 ~  n) r+ E. L, Z( a% G0 T
好好聽啊!" h: y3 M1 O& B6 F" H' k) L/ W3 Y
尤其約定!!!6 G! _2 u: _& |8 w& x; G
love it~~公仔箱論壇+ k. X# v5 Y2 _
la..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
公仔箱論壇  N: C2 o8 ?1 k
3 K1 ^3 @( B0 `; A+ s! ^) h
好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。
, o0 U' ^. C! U5 V8 _. t- `www2.tvboxnow.com很好聽
. K5 z; m5 m3 F5 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。Support !
0 D* O7 _/ P3 [www2.tvboxnow.com元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
$ f, L) N9 |' h4 \! ?, [- w
我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,
% H& ~' j' n' p: M# P7 y  |/ V但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!
( m; c% c& K7 M. C! m6 U* |www2.tvboxnow.compongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
www2.tvboxnow.com4 \" S6 R# L. b, w9 k5 J3 H
哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦.
4 B  I2 d- \+ U7 k& I乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先. / O' u, D5 V  i3 T2 P

! A9 R4 K8 [8 Y  H. `( j

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦.
$ \1 G+ n; {1 x, D% L6 ftvb now,tvbnow,bttvb乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: l7 }2 ~/ A5 e8 Y8 N
www2.tvboxnow.com- i7 u- s5 |) X& e
uD3AKIufams% o: L# t4 C) V( s. N+ n& J+ j
pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" x+ l1 z  x5 q/ {( b- |( e, S
哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結
9 m8 m5 y6 \# r% |公仔箱論壇我諗pull3版主唱會更有感情!!
+ R7 C5 v6 S! f% H: ?' \7 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb4 Q7 W( p- T' u5 V
謝謝收聽!!