返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
6 {0 c0 {1 `+ z0 U* r7 x! swww2.tvboxnow.com師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦公仔箱論壇  j9 u* [1 t; ^
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
- h3 Z5 X( [# I5 |  ^) Awww2.tvboxnow.com黑色真係好型@@公仔箱論壇; k6 {1 N7 `! M5 r6 y- [0 }4 j
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正tvb now,tvbnow,bttvb: S$ E! I* U* c; g- Z) M
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
& }. k/ C# n7 w; KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
2 I2 S  \5 L" U. @$ Q% cthx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正: W3 ~! N9 z' @+ t  w7 q
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨+ `3 o1 w6 J3 q; K2 Q; k  `
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
) Y5 u1 p: R; {/ A" v5 N公仔箱論壇我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
7 }! O" S! ~- [# O5 u/ vwww2.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
& `( K# P! e: s8 a, A0 i, V/ ^tvb now,tvbnow,bttvb我就鍾意one多d(所以訂左one)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- U( R! L! L7 }7 W: A
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
! z0 d0 W5 Z% ^www2.tvboxnow.com我就鍾意one多d(所以訂左one)www2.tvboxnow.com% T: ?# K: i4 {: L$ X
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
5 N) K; D- j1 p# N( D9 J& U公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
. H: I# t/ j; B( @& }! M' o  pagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵2 A  s+ }* n& I* U$ C! B9 ]& \
同埋我覺得one影相靚d
www2.tvboxnow.com* R* p( h0 }4 E/ C2 x* o- G7 r
我就鍾意one多d(所以訂左one)
2 X+ b4 S# \: g5 D公仔箱論壇s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
) t/ T" ^! ~2 R8 a3 _) D樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
4 D. v- N& F# S1 Z  V3 I但S4好似都多左好多新功能..?
9 X4 @3 m6 ^, }agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
0 W# T4 {7 D1 k7 h- b. J4 l& E同埋我覺得one影相靚d
) r& O' F2 I! ?7 atvb now,tvbnow,bttvb你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
公仔箱論壇0 v' Y3 q# N1 g6 {
如果講像素既話唔係S4高D咩
/ u( Y8 H) X# V; H! M% R
但S4好似都多左好多新功能..?公仔箱論壇8 t5 G/ O& j1 c" ~. C
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
公仔箱論壇7 H2 ^% i# {5 Y# l2 x
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電tvb now,tvbnow,bttvb3 Q8 P6 o# D# Y5 k; [% W& ]9 h
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
; w9 H4 n( z! D( W0 E, x) xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果講像素既話唔係S4高D咩
& T. y0 `8 K- ?7 qtvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
公仔箱論壇' @) }7 ~. S  P7 Q. H3 Q
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊公仔箱論壇6 R& \( u3 b( L, q
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
www2.tvboxnow.com: W. Q/ G' H; J4 u9 l* j1 U8 o6 Q: Q
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
* k4 ~: N6 D- w同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁公仔箱論壇2 {) w$ A6 R) \* R( l& a1 g0 U% I
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
) X' L" N9 [+ i1 @4 gwww2.tvboxnow.com如果係咁咁真係唔洗考慮....