返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

7 a" i7 Z, E+ w: \www2.tvboxnow.com TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 ?+ p' {2 w3 h$ X" I* [
www2.tvboxnow.com# Q6 B8 H8 H, S  E
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
0 u5 c: t* ?. t2 i  d7 z) _公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
6 A- H2 k! O. u
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 j$ K1 q% a* B9 ?& N+ ?
晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, s' Z; X+ i' X9 [# g' L2 ]- U
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
www2.tvboxnow.com, |6 _( O3 N  C. X
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
" y5 E: A/ l. @3 }, y& L% f5 N鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
! b* n* r3 b4 L3 w# V3 A3 s公仔箱論壇好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
, t" }" W2 x; o
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
8 Y/ D5 t( h1 y$ Z6 Y  a& I; Z鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: n* p5 `5 _5 D+ R
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
- G$ L0 ?. F* f( I- FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
; W* p$ Y$ u* `* ?4 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
www2.tvboxnow.com" m2 p& D4 c: n# w: j: q
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
3 a, [, m' m1 O2 e
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
/ V9 y5 o! r2 c- w4 W0 w: Lwww2.tvboxnow.com晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" p/ @! `% h# H& x4 v% q
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 A1 U& n1 r3 A: `0 @( X
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁公仔箱論壇8 ^$ j4 m* |$ G4 [& h; J; ]
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
) w2 k) x1 U- f" W$ q* a" Uwww2.tvboxnow.com我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  Y* h# M1 }! c( h2 }7 G
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" k% o8 [+ c8 ?( X) [) a1 q$ {1 J1 x
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
公仔箱論壇- Z* A  t3 N7 w4 I: S  A
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
公仔箱論壇1 V4 b3 h0 t! R8 m( v+ w3 r" j
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
% ]) B; v$ O# X8 k& h, o: y公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
公仔箱論壇2 S! g. z$ [2 D5 A! e
我個陣冇特別格價個d呀tvb now,tvbnow,bttvb# ^7 b8 V- U, w, ?9 f/ l1 q  i
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
6 A0 {. j/ g2 f. }9 J" m0 |3 @
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?* k$ p+ e: L# q. A
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
3 x# _3 l0 ~( A3 N/ D- l5 ^公仔箱論壇an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
1 c0 o2 d% K. Y2 ]# k我個陣冇特別格價個d呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) f/ n: T% b* |* C* H
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉公仔箱論壇; l  d; K( O- u: r- ?8 |
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
5 L" W9 ?" Q7 Z- n; u" x, I公仔箱論壇咁都唔錯啵, 多謝師兄報料