返回列表 回復 發帖
萬分感謝分享!辛苦老兄了!
......
究竟系陳ceo錯定系鐘小姐對
' x- s% x& y; J  X' C. _www2.tvboxnow.com我唔知道
+ I9 [- n3 v8 E2 dwww2.tvboxnow.com我只知道 一個巴掌拍唔想 牛唔飲水唔kin得牛頭低TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- b, f" r5 \5 N' d/ S. E7 [! @4 x
天真真系可以當冇事發生?天真究竟系一個理由定藉口?各位gill迷系痛罵陳ceo時 又可否客觀點地想一下?
8 a% c6 X' Q# [  @tvb now,tvbnow,bttvb一句「天真」就可以不負責任?做得娛樂圈咁多年,你話自己「天真」?唔好玩啦!或者…女性就有這種優勢,一句「天真」,或「我當時唔識諗」,咁就可以得到所有人原諒…同時可以將所有責任推向另一受害者-男方身上
# j' m* v9 {1 H# A9 l我之前講過 影相唔系一個人嘅事 為何事后女方唔立刻要求刪相?“賤男”唔刪?有冇邊個男人嘅子孫根系女方最堅硬嘅地方嘅時候 會唔答應女方嘅要求?
1 f. K! D, D- s3 Z6 @tvb now,tvbnow,bttvb但你要知道,你只可以呃到个d「天真」嘅小朋友,繼續搵佢哋嘅錢!恭喜你新年發大財!

評分次數

• wwinglin

原帖由 speedmaker 於 2008-2-11 05:45 PM 發表 + L& t8 S4 E$ Q
究竟系陳ceo錯定系鐘小姐對公仔箱論壇( Y6 z  N1 X: z4 k5 P( W
我唔知道
9 E( x0 |- A: d# }www2.tvboxnow.com我只知道 一個巴掌拍唔想 牛唔飲水唔kin得牛頭低tvb now,tvbnow,bttvb+ Y0 d( Y( Z9 q, [
天真真系可以當冇事發生?天真究竟系一個理由定藉口?各位gill迷系痛罵陳ceo時 又可否客觀點地想一下?
% N( {. K5 c3 G2 D. ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一句「天真」就可以不負責任?做 ...
www2.tvboxnow.com4 j( |! z9 A1 ~" A" ^, {' J3 e8 t( {
絕對認同
原帖由 月※月 於 2008-2-11 03:05 AM 發表   k5 ?- u; u! C

) I# Z: Y: a; }( X7 H公仔箱論壇我讚你啵:onion31: 還要拮我:024: 超低能,話你後生年齡細也:onion10: 勁搞笑,話你夠風趣啵tvb now,tvbnow,bttvb# \  b* Z$ h9 U( [
你都學唔到阿嬌的勇敢,站出來接受.你變做女生喇:024:
% I8 J0 d& _/ z2 _( z你好似阿嬌咁着住個魚網瞓低我就马上勇敢地站出來, 即做!!!
算吧啦, 超低能
人地講笑又關你事, 昂居
講緊乜野買條魚搭條蔥?
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 甘仔超 於 2008-2-12 06:43 PM 發表   z- V" d5 Y( A0 q" C6 l) x
講緊乜野買條魚搭條蔥?
8 Y9 R; ?# y$ R  `; H1 `+ q5 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有 d 人得閒得濟咪入嚟灌水呃錢 loh
原帖由 jj99xx 於 2008-2-12 06:19 AM 發表 www2.tvboxnow.com, R& r  l* G" x

6 K9 W8 ]6 U8 j; k! rtvb now,tvbnow,bttvb你好似阿嬌咁着住個魚網瞓低我就马上勇敢地站出來, 即做!!!
tvb now,tvbnow,bttvb5 l1 a$ E, b7 l: e* v: t
你何止低能:onion31: 還傻傻地 現情況怎會有人疑似阿嬌
4 ~; Z1 s$ j! O6 Z8 ]& ^# t( R0 dwww2.tvboxnow.com9 }- K# \1 v6 r' o3 y
即做 白痴佬
原帖由 月※月 於 2008-2-13 01:39 AM 發表
( f  h/ L: s- B' i% Ewww2.tvboxnow.com
# ^* b& G+ f. _1 M2 q. |. Ktvb now,tvbnow,bttvb你何止低能:onion31: 還傻傻地 現情況怎會有人疑似阿嬌 tvb now,tvbnow,bttvb; p' z. X8 `) Y4 Z& B$ b; {

L5 P" c' p; J% t公仔箱論壇即做 白痴佬
3 m# {2 o! N2 ^* y7 d0 |
我拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮....
誰是誰非,也說不了,大家都有責任!
阿嬌,支持妳复出,站出來,好事!
假仁假義。阿嬌。