返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
* i% X5 r% c/ m! {樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
. P; z6 ^( g1 d5 S5 S( y# q呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
www2.tvboxnow.com4 O( i& B) G/ S: F5 F1 G
呢部好唔好用?未用過htc機公仔箱論壇% t) b* u$ U1 P6 E
你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
tvb now,tvbnow,bttvb: L) q, w3 s# N& b
我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
, H4 S+ K; ^* S; A6 l* o4 V; }公仔箱論壇同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1
! u4 ~8 F" S4 Y9 m  B% |www2.tvboxnow.com我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499公仔箱論壇* g  u4 n  {; Z4 J! `. `' X; |
acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
( M9 r6 m2 [( F, p" \0 K8 C+ w公仔箱論壇唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1
/ H8 x5 }. j& x0 Q4 N8 m7 L  i0 xtvb now,tvbnow,bttvb我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
' ~4 U- U5 ]) }- kbombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
, g$ u2 E3 Y5 R. {  L" x" G& ^- Z* Owww2.tvboxnow.com有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
) l" \1 }) T$ @  Q6 J* F有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛, F+ _0 x9 E  `( \" w" d
你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# x  \2 o( O+ T& n% l: @2 p. L4 A
係呀, 我覺得白色幾好
% j, G5 w1 [# [+ P而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!) a+ I  N2 ~2 K; R, t" M
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
tvb now,tvbnow,bttvb. L+ {* s; g, d1 B# A
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁www2.tvboxnow.com$ r+ d* D. S& o' t/ `
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
7 a% b6 ~' P: p, f
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁! O/ M  Q6 ^5 \. V& o
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 D/ I8 ]9 `. F7 J$ P  O
maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ l/ B8 d# L: n: d
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
$ h5 S# a! Z- j3 I
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
& k) E9 z0 v/ j$ ]$ k, S; a0 g公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
9 K4 c7 I; f7 i" S5 M
係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU