返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
2 i$ Q$ T1 A1 J& J布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 ?6 k: @4 M" ?! A' a
真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) T! t# P6 |0 ^" A- {0 I- X' M, u6 Q
maydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
8 ~( e" C2 i+ D- s8 E, Ps4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊4 ]" B" U! k  A, }" _6 l
点解samsung的设计师没啥新创意的?
# M; O2 _: q0 }) I6 Y" F公仔箱論壇三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
* Y: o5 \$ n+ k) vwww2.tvboxnow.coms4個mon好差?不過大dd@@
! x- u# b- U8 R% v$ A7 ]& mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
公仔箱論壇" u6 m% k" ]' i: D7 W# R6 J
3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...
+ U  X1 A$ ~* ]  b6 w: f! l6 tone個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚dwww2.tvboxnow.com" E. F- r* T) }3 Q% R% M! U- o
而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
( m* o% C& u. D9 f, T部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,& {0 }" T9 z7 P2 e% r$ `
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
0 w4 V- z8 h/ ~! J* u% l) k公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
www2.tvboxnow.com6 G6 x' [( Q5 B  s/ a6 L
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
5 a+ a( b$ H: e" w- c- L部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右www2.tvboxnow.com4 W6 i7 P: o; W- v
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
0 b: U# v  }; ]4 |% R下點解得返8gb? d app冇得del咩
) E' s" V: n7 d! J% i- c/ w2 ?tvb now,tvbnow,bttvbme2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架公仔箱論壇9 m1 L& w. L$ [' ], M  {
你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
+ @3 I- d- m! {8 Ntvb now,tvbnow,bttvb你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ?. i: M! n9 y% v, H4 f- m
下點解得返8gb? d app冇得del咩
$ p9 T' d2 @& Y& l$ Lwww2.tvboxnow.com9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ q9 E$ q3 n! G  `# \( M
就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快