返回列表 回復 發帖

近排有咩新機好呀?

我淨係知有one同s4, 好似話note3都就黎有?仲有咩選擇呀?@@
note3仲要等喎$ B4 W$ F" Z+ J: g3 A4 `$ D# T9 J) ^
我覺得one幾好, 自己都用緊
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
note3仲要等喎
: y9 |# L; N$ L9 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我覺得one幾好, 自己都用緊
+ g# }& o5 l3 j' P0 y' u! Gwww2.tvboxnow.com米奇老鼠 發表於 2013-5-27 06:45 AM
7 D* I2 ~/ Y1 Z$ `- hwww2.tvboxnow.comone易唔易用呀?順嗎?
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
6 w, ~: H0 O4 v7 q( u# x% D公仔箱論壇maydayy 發表於 2013-5-27 07:06 AM
公仔箱論壇/ G6 M' A) n# Q5 k3 C
下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
4 d6 q7 N7 y1 e) f5 E' q& S* F, {
下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
; ~/ c) k# ^. O9 v, |0 {sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:21 AM
1 P- ]' A/ l3 r# K8 [4 @公仔箱論壇係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
* k9 Z+ w6 f2 b8 I1 Wtvb now,tvbnow,bttvbone易唔易用呀?順嗎?www2.tvboxnow.com7 G( L: p( W0 T5 Y' w# A/ {
sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:20 AM
6 i; W0 N1 w3 ]易用呀, htc機既sense ui都好好用架7 ?' H% K& H1 w1 r& }
順, 我玩game同睇片都冇lag過
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
2 p4 U0 J- ^$ `% }, i
易用呀, htc機既sense ui都好好用架
2 B6 ?+ S1 c" v% @% N* u7 H# @4 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。順, 我玩game同睇片都冇lag過
; G7 u( T' Z. @  k米奇老鼠 發表於 2013-5-27 08:02 AM
/ G9 J! ?& k3 h; e" Twww2.tvboxnow.comagree,我第一之用android機,開頭都擔心難用,但用one都好易上手
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添www2.tvboxnow.com0 ^, \' N; M5 t) X5 o' V9 B
晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:17 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 _) s. n8 a) D# m
我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
' h7 s7 v) n$ Z7 \- Lwww2.tvboxnow.com係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
! ~$ J0 \( p4 @- i9 O2 k* L9 z公仔箱論壇maydayy 發表於 2013-5-27 07:45 AM
) i) I. M. T+ h, A公仔箱論壇下, 咁食ram?會唔會係3星系統問題...@@
www2.tvboxnow.com, l% m2 E3 E2 m& ~+ H8 V, J
我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
! }5 E0 O; O  y% G9 E/ u7 k' |www2.tvboxnow.comsweetcherry 發表於 2013-5-27 08:33 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 D% l: o$ z- V2 _5 D/ ~* E
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
www2.tvboxnow.com- I- w* R- j% a9 n
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
! c+ R' U0 d/ k) L  N  OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:55 AM
www2.tvboxnow.com7 j- R5 S2 {) O, a( b
原來係咁@@我都唔係咁識呢d野, 不過岩岩search左one既試機相, 真係幾靚
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one公仔箱論壇2 J! T) `8 @1 j( I( C
布朗尼 發表於 2013-5-27 09:13 AM
www2.tvboxnow.com" e- _( e5 j! s1 J" h! v
下, 咁慘, 如果想trade就快d喇, note3出埋應該再跌