返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
) w- T$ o, U" i. b9 O! h/ di.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
& c8 T# j' Z4 z6 Y& X  lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
: q( B+ S. P' \. c% `. K: Atvb now,tvbnow,bttvb咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
2 J  B- h& ]6 C) q公仔箱論壇米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
www2.tvboxnow.com7 X8 S( [1 s2 E% u
3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎9 Z, [, ?, K; F; [( Y
講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱6 |$ Y5 b5 T. S, Q. h
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
公仔箱論壇! l+ ^0 F* `5 d1 U
連傾電話個d都會熱??
  K  s+ K3 v$ z  X$ t! D6 h公仔箱論壇我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 W6 }2 ?# @3 x2 U3 M6 h' N
連傾電話個d都會熱??5 t# |/ l/ \$ Q
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分. Q. X% J  j9 ~# S0 x: o9 N" f
米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) q4 o/ V" A/ ]0 f& P0 U( K
係, 用一陣就會熱
$ p2 B. M+ R* j6 c) p講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
4 q4 k: H& v8 {0 H# @www2.tvboxnow.com沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
# ]4 }+ l) J: o; a
SENSE TV係咩黎架??
. q, T* g' t1 J8 Jtvb now,tvbnow,bttvbSENSE TV係咩黎架??( ~" b9 [3 t/ s. {0 _5 y
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
0 z! A5 m# @! N( W
可以將one當做遙控" [, h8 K4 ~7 x: x2 F
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...www2.tvboxnow.com0 P* O4 h& o( Y. l
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
% r1 M# D' @1 e$ p( O我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
公仔箱論壇  ~, u+ i* g; f: C( {- Y" {
可以將one當做遙控www2.tvboxnow.com8 B2 m8 L5 |9 D# U9 Z0 i
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- V' n  y( W; x( V
沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
www2.tvboxnow.com" t0 y, i, R9 Y' l
咁犀利
( V- u  r2 t# b% s我今晚都出去試下部機先
' H# {7 Y7 |1 A6 l: x公仔箱論壇我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
/ Y( S! P# C* R% p6 z公仔箱論壇魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
. f8 n5 e% Z. _- X2 _1 [8 i) y
wow,你幫我打左支強心針: B) J# w& T5 W! h+ d1 V4 ^- p$ ]
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
& G, R9 y6 C) B. B
wow,你幫我打左支強心針
  [2 N; W5 c  N+ Ctvb now,tvbnow,bttvb丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
& r. W, ^# G5 H" E: yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! p& A% w& z! s1 [, |/ B6 Y" V) n
我覺得d電都ok襟
% j& K9 Y+ U) M- K3 g- O8 i公仔箱論壇你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文tvb now,tvbnow,bttvb: m+ U7 Q8 p3 f0 B2 d: T
http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm