返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

5 l: W) a& |& @2 V9 k8 J3 f) ^* A8 f 7 Y2 ]# {) ?  x. R& x' s# Q
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ B" X3 P  v! @0 `
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
* g% B- O5 l+ r( U! {1 Ytvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
* r+ ?8 |; s) N4 s
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!4 o- |) D1 ?6 ?) a# B
晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
www2.tvboxnow.com2 u) H0 z7 f# r* s
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
5 J4 z; Y2 S5 e0 ?2 f& p7 Z我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
+ t" z/ W  _6 i# k. M鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
) |$ X! b* @' v* m% i- z+ [2 i% t  pwww2.tvboxnow.com好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
www2.tvboxnow.com# d& y9 ?( ^3 B+ _( H+ i1 K* X4 M" P; P
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
, `/ s5 e. E  ^  R7 F公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
( }/ |' Y( l4 R# Z. Z9 b, ]5 Otvb now,tvbnow,bttvbTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
tvb now,tvbnow,bttvb3 X* q" u, O' |$ V7 ]
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
% F1 W* J( x# c! k3 ?" E: ^4 Q/ MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
- _: e" i1 Q, u/ m/ g6 s
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
( _  ]0 D9 G6 Q" n! q/ C下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?公仔箱論壇+ J3 }  \- X; i  k4 o( H2 x
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
www2.tvboxnow.com7 C# p7 T' `3 ?6 @: j; ^
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
: ?; b: ?6 Q# U' k2 YTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁- g7 G  V1 _+ e, h6 V' Z& m1 p, D
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
. M8 i. T3 Z- U- w
我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
: i6 N) h8 {$ m7 y- ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多/ v  M. r9 h+ _% j% I
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 g4 u/ i) X+ l3 b# B6 i* s
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
tvb now,tvbnow,bttvb$ r9 [4 @- V  w/ e: z2 m- z
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
; |* K9 y- l# g6 q9 U, B7 c  {www2.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
公仔箱論壇' c2 {; [2 [' C+ {5 c( j% V
我個陣冇特別格價個d呀
* t' J: h5 [/ U) l! v+ {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
www2.tvboxnow.com8 {  f* N: a7 W) f$ x
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?1 Z  C' N/ S  w* q1 K
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
www2.tvboxnow.com/ y- U3 B' w8 q+ j9 z3 j& L4 p( z5 s
an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
5 ^8 r, b6 D2 E/ `/ p
我個陣冇特別格價個d呀
' B8 t, i! ~+ {; N" Ttvb now,tvbnow,bttvb但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
8 S( ^1 u- v9 s- v( j: p" D' nwww2.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
  Z* O1 |" w* Z. |. r+ |5 E/ CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁都唔錯啵, 多謝師兄報料