返回列表 回復 發帖

想買手機, 請大家比d意見

我budget 5500左右, 主要都係影下相上下網, 有邊部岩我呢請問??
講影相既話就買htc one啦, 我覺得d質素拍得住相機~
講影相既話就買htc one啦, 我覺得d質素拍得住相機~4 F( N) ]7 s6 X; F% h
9時16分 發表於 2013-6-1 07:59 AM
6 ]* {, W+ `! W1 l' K公仔箱論壇師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?
tvb now,tvbnow,bttvb- y9 t& [, F% X( s7 X8 c9 S
師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?tvb now,tvbnow,bttvb% ^* }' t# j/ ~1 I* [
iamrick 發表於 2013-6-1 08:17 AM
公仔箱論壇# k$ T- q1 ~0 t* j% b1 l* `
下,400萬會唔會唔靚架?其他手機像素好似高d架喎
www2.tvboxnow.com2 N, O; Q+ _. E
師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?
! r+ \( V8 D. m. siamrick 發表於 2013-6-1 08:17 AM
公仔箱論壇9 \5 [. S) Z: {  c% R  ~
s4雖然像素高, 但我之前睇返d試機文, one影出黎既相質素反而仲好d添, 可能始終因為感光勁好多
4 U  C* l+ B* m, w下,400萬會唔會唔靚架?其他手機像素好似高d架喎
0 h# ~. D& |- Q7 [' C0 u7 _% Lsweetcherry 發表於 2013-6-1 08:33 AM
) j  \4 r" _0 o2 D4 c% c8 x  iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔會啦, 其實不嬲像素高都唔=畫質好0 W) c' p- ~! ~) j6 f
仲要配合埋鏡頭等等架
' k4 P8 z0 Z6 u; [+ ?1 Twww2.tvboxnow.com你睇d單反像素都唔夠dc高, 咪一樣靚好多d相
近期都係得HTC ONE同S4架姐
2 Z- K5 M5 I( y% p: z. z( |tvb now,tvbnow,bttvb但依家S4好多問題,例如過熱咁,你真係買既小心D,之前新聞有細路用3星手機爆炸整傷左
5 I. G+ x/ L, B6 ^8 ^2 Y7 Twww2.tvboxnow.com唔會啦, 其實不嬲像素高都唔=畫質好
: D) w9 Y# J/ dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。仲要配合埋鏡頭等等架
1 S+ ]/ n8 C1 N+ s' U公仔箱論壇你睇d單反像素都唔夠dc高, 咪一樣靚好多d相
; I' Y2 u. W% k# ?; d' r8 J+ KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9時16分 發表於 2013-6-1 08:53 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 v1 C4 m: {' ~8 t+ W0 H
又好似幾有道理..哈哈公仔箱論壇3 M# M* i2 a% Z8 Z* T5 r; v& r! [
想知呢部ONE影相多唔多野玩架??
近期都係得HTC ONE同S4架姐
7 E  a% Q: o  V& FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但依家S4好多問題,例如過熱咁,你真係買既小心D,之前新聞有細路用3星手機爆炸整傷左www2.tvboxnow.com) r+ L; _3 z& h' F& @% y0 e. C
巴打bro 發表於 2013-6-1 09:12 AM
( C. J( F! s/ E* T3 g) Y% ?
嘩, 咁真係好恐怖喎ONE散熱OK嗎?
tvb now,tvbnow,bttvb9 s; b/ `  d* K/ q+ u. Y+ o6 d" U' w
嘩, 咁真係好恐怖喎ONE散熱OK嗎?
& {& P, y, E: A# E  t( _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-6-1 09:23 AM
, T  i1 Y+ X4 G: C! o% R0 z# n' v; ]! g
金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱
tvb now,tvbnow,bttvb; |; a1 X4 ~- U# s8 U6 y/ X
又好似幾有道理..哈哈
! [) v8 Q8 q. V  P$ z5 K0 d8 @想知呢部ONE影相多唔多野玩架??; p5 l; W9 m' u; g
sweetcherry 發表於 2013-6-1 09:22 AM
7 h5 n; r1 @5 i9 a% }www2.tvboxnow.com多, 特別係個zoe動態相薄好得意, 你有興趣可以睇睇d blogger既分享文呀: http://blog.yahoo.com/YvonneCorner/articles/1248309/index
% C; Z& s$ Z$ O7 P, |3 U金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱" c1 R5 c. w# E0 s0 l3 @* y! h
巴打bro 發表於 2013-6-1 09:37 AM
, ^( Z+ H) }8 I
係呀, 我以前用s3試過燒左
# {: M8 w7 F: t3 t# M' s
金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱5 ]: c$ K- J, T& x+ N
巴打bro 發表於 2013-6-1 09:37 AM
( ~/ F+ i- q+ X9 q% {8 Wwww2.tvboxnow.comic, 咁我都放心d, 一陣真係爆炸就大件事
2 y- O, c; e- A, C- k# D公仔箱論壇多, 特別係個zoe動態相薄好得意, 你有興趣可以睇睇d blogger既分享文呀: http://blog.yahoo.com/YvonneCorner/articles/1248309/index
, L6 Y0 d2 O. n& W# N. I& ptvb now,tvbnow,bttvb9時16分 發表於 2013-6-1 09:52 AM
7 U! n1 ^1 l. _thx!!好詳細呀講得, 原來咁好架呢部
影相既話就1定係one ga la, 而且又岩你budget