返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
& J( @. a3 J3 h$ ~8 x3 B# utvb now,tvbnow,bttvbkennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
www2.tvboxnow.com# V9 Y/ D! m" n! D+ c7 S
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇tvb now,tvbnow,bttvb% Z7 c' O8 @" _6 b# N% S' n/ M& x
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
" m% x7 E$ ]9 m0 ^5 o5 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我睇過廣告好似話係叫htc sense?www2.tvboxnow.com7 Z; H/ r2 y/ O: k4 V( Y6 [
不過htc邊部好?
% ]" S3 [; \) V& ?www2.tvboxnow.com我睇過廣告好似話係叫htc sense?www2.tvboxnow.com& C; T$ v7 I! N6 Q5 x) B
不過htc邊部好?公仔箱論壇" D% |1 s* i: }( P' b
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& w  V5 L& h) g. V) e
係呀
# G' O9 b$ i3 Q& b6 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
) D+ W1 p1 J' D, u; d+ L, z/ V! H$ uwww2.tvboxnow.com咁htc既話邊部好呀?@@
/ i+ U' J; y7 ]sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
' _7 Y5 q7 J& v1 J( Ttvb now,tvbnow,bttvb【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
www2.tvboxnow.com7 T$ Z1 q0 P" ]0 r
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。公仔箱論壇( m7 W; V5 V& w" U" J, S" A! y
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
* n3 v& e7 X" Z) V5 Z' mtvb now,tvbnow,bttvb我E+都用緊NEW ONE, 真係好正www2.tvboxnow.com6 ^) k" a" i2 `# ]5 v- m4 _( f  d9 n3 t
不過香港都有蝴蝶咩???
tvb now,tvbnow,bttvb) X/ N4 n2 o- }9 y- B
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正www2.tvboxnow.com  p! c. s0 [! p9 b" d! V6 C
不過香港都有蝴蝶咩???* Q% f& B$ ~4 P; w* c6 V' |
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
, \9 ]- m7 o% a8 E: C0 F' Z$ \tvb now,tvbnow,bttvb有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
3 j3 U  C9 V; {8 z) yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀0 L/ O4 s7 g$ s# I
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
+ b' Z: ]/ f; J& d: G% r, }鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
% o; m+ [' L6 K. M5 k2 Etvb now,tvbnow,bttvb個個都話one@@tvb now,tvbnow,bttvb1 B8 }8 q  W: z  l/ x- r
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
$ C! g) a1 Z+ G7 u2 Ttvb now,tvbnow,bttvb【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
5 q$ B. U: ?! d/ E. Z; kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
! w/ r9 x9 \2 E4 w5 q' `
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
' {6 k3 r  P) B. e% z4 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個個都話one@@; r4 G, {8 t* u" Y/ ]
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
9 w0 m. s& J: m0 r. t# z" {sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
' ~7 N- V  v& b3 A1 w我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題tvb now,tvbnow,bttvb# w' C3 j( J; P
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機
# [# @% L1 f* V0 iwww2.tvboxnow.com特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
# s4 m9 w) \0 B5 x+ i我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題1 q$ M6 M& T% g- c( \- F" I( o3 F
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 \2 O' E" O9 l  n2 l2 E
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
www2.tvboxnow.com, [1 B6 w/ w9 B8 n7 t! e) k, l
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ O7 w- L" u5 _: z4 ~9 s' n
例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag