返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@www2.tvboxnow.com! Z- r; ^0 w! G% V7 h# f/ ?$ N% r
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
3 ^  f( u9 C, o5 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
) F% {: _. S8 ]- i5 L$ xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。黑色真係好型@@
* T6 h$ e' }8 p& j公仔箱論壇我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
3 ~5 J( S6 V/ k" oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b( w) P; }% |6 s% I% B& X. _( S
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
' `, y3 _. z  l4 b
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
2 c8 \2 U5 l# f: `9 \- p好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
# Y. o4 E6 d/ {沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
0 q& s' V, Y7 |" J' Y) W我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...3 A, d6 l) b) A' Q" _
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
tvb now,tvbnow,bttvb* g! s  ]; Y8 X8 F2 }4 B* O
我就鍾意one多d(所以訂左one). K/ v' Y. r7 G
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
tvb now,tvbnow,bttvb$ L, w+ e; \; E  s3 z1 `% [
我就鍾意one多d(所以訂左one)
/ k+ E& \8 \; Xtvb now,tvbnow,bttvbs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
" r# h" [& L7 Z7 e, |樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
1 O- _% {; |( w0 r0 W$ x: Nwww2.tvboxnow.comagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵www2.tvboxnow.com. q% H; {2 J" |6 b. P$ d/ M
同埋我覺得one影相靚d
* i  `) A8 I& R5 L/ R* {0 g' n公仔箱論壇我就鍾意one多d(所以訂左one)
% D; \  e' T3 }& ^! a* l3 n5 A8 us4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
1 O1 O5 h, T$ I3 W' d( O公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ d6 c3 l7 p% f
但S4好似都多左好多新功能..?
7 a7 |6 d- h8 O3 d. w7 c  J0 Pagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵公仔箱論壇2 X8 n$ T7 C! H. I, J
同埋我覺得one影相靚d/ v/ O% s5 b( E
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
www2.tvboxnow.com: T; Q- Q. Z1 `$ H
如果講像素既話唔係S4高D咩
. v' w3 [& f' H" J( e, |/ u5 N5 d公仔箱論壇但S4好似都多左好多新功能..?
' T* n* _' V+ }" L( N/ ?! ^; ]www2.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
www2.tvboxnow.com3 ^$ s  f# k  V
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電tvb now,tvbnow,bttvb7 Q2 @, x  w* A" \: T) J+ L& n5 u
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
, P8 x- [8 T6 q- d+ b" }: {如果講像素既話唔係S4高D咩TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 E0 Y9 A4 a* L- F6 v' W4 h
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
5 r7 p# |9 R: Y! \公仔箱論壇但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
" i1 I2 m3 x9 E& c公仔箱論壇one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
www2.tvboxnow.com' ^+ e  c' _* [- y4 w* O8 i
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電www2.tvboxnow.com% @" Q" X# T$ U0 Q5 V( n" I% }6 o
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
  G) |' w! _* q% d6 O: A' b9 Nwww2.tvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
公仔箱論壇4 Q  j) d1 M- l3 E2 i2 ?
如果係咁咁真係唔洗考慮....