返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+1tvb now,tvbnow,bttvb8 [" {1 ?( t9 X# j
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+1
8 K1 a% a1 V0 m. v" g8 }成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
4 V. [; g7 a# [3 Q8 a  c) ?0 ?6 S沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
- o$ r6 T) o0 I2 p& B
下, 咁搵笨tvb now,tvbnow,bttvb$ z9 p. ?6 H3 T: V/ F! L% }7 _+ p
不過佢3g同4g係咪同時出先?
& i& F2 j1 \, ]) W8 J5 ztvb now,tvbnow,bttvb下, 咁搵笨tvb now,tvbnow,bttvb- F; u5 P) B3 U" O! h, C& i
不過佢3g同4g係咪同時出先?
; y9 y7 T& t5 G# \www2.tvboxnow.commaydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
tvb now,tvbnow,bttvb& I- ^  p3 x. S  y
唔係呀, 4G版聽講會再遲Dtvb now,tvbnow,bttvb! I( G9 h8 i& a! n3 \6 {
不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+公仔箱論壇  J8 |7 f: U# `/ j
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...: E) ~) Z. B! E" J# d& p
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+tvb now,tvbnow,bttvb0 ~+ U7 c6 P% U' ?! I' i# u
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
; J7 y; a" o1 ]4 ?0 Owww2.tvboxnow.comskychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
+ w- Q8 s, i* q5 {* _0 twww2.tvboxnow.com下..乜咁樣架公仔箱論壇7 {  {; @: }7 _9 v: G, H$ x
S4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
% K, B9 ?  `+ O( |8 w) W  `依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
6 t9 M# k; b5 N3 Z' awww2.tvboxnow.com一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
6 H" F( Z; Z. ktvb now,tvbnow,bttvb呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' T& e1 |# g* v% p/ Z& M7 U5 K
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
* x6 G& U! g$ b' r# u6 {8 ?3 r% Twww2.tvboxnow.commaydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
3 J, j0 R& W  d: \! K" t) w我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚d公仔箱論壇2 U, l3 G1 Y5 ]# @
今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊 : {; b) V. i8 V8 [3 |  P* R
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊 tvb now,tvbnow,bttvb' z  l# m* H& y% x' G$ m
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ s9 H& ?: ~* u1 h0 b: _& U
bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
公仔箱論壇) i# t, h( d8 f7 ?
係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題
* A% [. M0 _% ^9 ~$ V" I1 Ebtw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊 公仔箱論壇5 G" L0 h% I1 U: Y1 u7 L
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
% j( l) T4 j/ Q3 C; D公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
www2.tvboxnow.com* s) m. h( w- D# u/ W
係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯
: b  \9 j% C7 O( `! ~, r公仔箱論壇不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁