返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
2 D0 o, t/ u7 b9 J8 y" J2 Z, n師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
1 a5 g7 z3 Z: |* N公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
# S, |+ {; I& S3 d% _, m- t7 m
黑色真係好型@@
2 d; s: N8 S3 r: d, NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
5 T6 v+ k, |; R& Z8 z) m3 I好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
$ F4 ]& F7 t" ctvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
( N8 d5 x1 G. [8 _thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正0 M7 q0 X. n# k% K2 Y  j
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨www2.tvboxnow.com. B, W( X( o$ U3 l1 `
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
9 l8 `$ H/ Q) H+ C6 K3 y, L9 }6 G& I% s
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...www2.tvboxnow.com. V% Z( Q2 z* ]6 v* \9 W
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
. I3 n. T$ k1 W2 U
我就鍾意one多d(所以訂左one)5 M; K( w; I- \* z+ W3 m; W
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
/ z" k4 ?& G7 A) awww2.tvboxnow.com我就鍾意one多d(所以訂左one)
: D, [8 F" T* j  |! E. m' b8 vs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
# d1 r* M0 {# x- N& [樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
& p1 B0 x8 ?- ]% U
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
4 H( b0 z6 o) @; |公仔箱論壇同埋我覺得one影相靚d
# {  R+ A. T, awww2.tvboxnow.com我就鍾意one多d(所以訂左one)9 B( Q* x7 m/ W5 F
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價4 d8 g9 P) T  K9 S5 F8 L( J
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
; u0 f  G# V8 I" _5 [
但S4好似都多左好多新功能..?
1 d7 S; B$ h. p4 e1 Q- c# J. r  Fwww2.tvboxnow.comagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
7 x% P( {3 f4 O公仔箱論壇同埋我覺得one影相靚d
0 Z6 f' p2 V6 T2 P. ~* `公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) C/ d  x: L! I' Y
如果講像素既話唔係S4高D咩
tvb now,tvbnow,bttvb8 l% B- t4 i, n! ~% N& @. S
但S4好似都多左好多新功能..?
* v. C+ s/ c: Stvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
! a8 P. \* `' j: }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
6 I! Q9 Z8 Y9 n# N3 {) Nwww2.tvboxnow.com同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
  l5 |: S3 M7 y0 o1 Y7 ?% O% qwww2.tvboxnow.com如果講像素既話唔係S4高D咩9 F7 P0 `" o( R/ y: L2 n
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
公仔箱論壇3 V. k& k+ d+ c7 a2 ~2 l# u
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
& J- D6 f( T( m, C5 ~one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
公仔箱論壇4 S  M: q" Y: c+ {
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電8 H4 Z4 v, b, f% Q
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
9 L/ g# M5 D- k& n3 \公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
1 X* W( r4 a3 ]* }如果係咁咁真係唔洗考慮....