返回列表 回復 發帖

你地覺得htc one定s4好d?

想出手機, 呢兩部都望過下, 但都係決定唔到, 你地覺得呢?
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多
S4我覺得唔值, 而且QC好似有D問題喎, 你真係想買要CHECK清楚D
% \/ |/ `, q0 |. `1 ^布朗尼 發表於 2013-5-24 09:13 PM
% Q8 e. }- V  J& g公仔箱論壇真架?不過其實我自己覺得3*既造工不嬲唔係好好, 因為我以前都有買過...
我自己出左one, 真係好正! 你可以去試下兩部機先再決定, 我都係試完先決定買one架, 一拎上手忍唔住XD 個mon靚好多' l- ?6 k$ @. n; ?0 {& p8 h
maydayy 發表於 2013-5-24 09:50 PM
! a1 o0 l4 e+ X. Z* Rs4個mon好差?不過大dd@@
外形我觉得htc one 完爆S4啊
" i1 Y0 I$ z' [# `# ^5 h点解samsung的设计师没啥新创意的?
1 X. R6 f/ k8 j0 `; nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。三星系列一直都是那个外观
买ONE啦。
7 k9 V( S( \8 ]% vtvb now,tvbnow,bttvbs4個mon好差?不過大dd@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ M0 |1 x" C% M* {; ]
9時16分 發表於 2013-5-24 10:13 PM
公仔箱論壇" J% ]7 h; B2 q4 }3 P# z, G
3星手機個mon不嬲都麻麻, 仲會有偏色,烙印同黑斑...( m$ z8 w! ^+ C6 O( Q! [! j
one個mon密度高d, 你兩部比較過就會睇到係清d, d色係靚d
7 }4 _& J% [" d8 G; g! N9 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而且其實爭個0.3吋都唔覺眼
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,
/ {( f( u" }' x7 ~: ?8 ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,www2.tvboxnow.com5 R9 p# H+ P" w0 q
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右
- R* z* O" Q; l( \% i1 ?bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
tvb now,tvbnow,bttvb' g5 ^& g$ @; r, b: R
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架
s4 is better.
wait for the LG
唔建議你買S4,我有D FD買左都想TRADE返出去,www2.tvboxnow.com: w( _6 K( T" K2 Q1 H2 Y! M3 g
部機仲LAG過NOTE 2,新機買返黎16GB得返8GB左右tvb now,tvbnow,bttvb- i7 h8 M8 p0 I  X  h- Y. U* c
bombbomb2 發表於 2013-5-25 01:50 AM
7 i0 @0 ]2 G4 k: D# V6 F; qtvb now,tvbnow,bttvb下點解得返8gb? d app冇得del咩
: n3 y9 N& |4 g" [; A2 I
me2!最嬲係lag機囉, 而且仲要用幾用就超熱, 都唔知會唔會燒添架" @  _2 v# S9 f- p* U
你還好嗎 發表於 2013-5-25 02:21 AM
* R2 K0 w4 u- k( V0 [你係咪玩game所以先咁熱呀?@@
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 e$ m1 W2 ^2 J" O+ S. q
下點解得返8gb? d app冇得del咩" r& z/ F8 F: p7 a0 S$ G1 m
9時16分 發表於 2013-5-26 03:05 AM
! b; @- G) `7 ]2 a4 vtvb now,tvbnow,bttvb就係冇, 雖然話可以插sd卡, 但係sd卡load野一定冇咁快