返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正tvb now,tvbnow,bttvb4 l6 I, {5 A" y7 o' Q- f
i.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
- R. {' t/ }9 w. ^咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 H+ l. y! A! r8 ^8 p
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?公仔箱論壇1 x+ K: e: E' Y7 y& b5 ^( c* l
米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  L; a# E2 G8 |2 G
3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎6 C  x; e1 J' N) U; J- ]
講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱tvb now,tvbnow,bttvb( ]; N' f7 K7 m5 }
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
tvb now,tvbnow,bttvb, ^' W2 o7 x1 j3 K/ c
連傾電話個d都會熱??4 [, P( Q( }+ r# Z) T) J
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& d- @( W1 U8 @7 M2 r* D: \
連傾電話個d都會熱??
' j! W, @6 f1 }, w8 C% ~6 C" DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
& @9 P* @6 g# e( h; l& k5 H米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
4 i% ]$ K- \1 C1 D9 e5 S+ j# l公仔箱論壇係, 用一陣就會熱0 h* Y9 P0 X  J: r& _( F. E
講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
* q, X/ k0 g: \公仔箱論壇沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
* U% A* R$ S! PSENSE TV係咩黎架??
www2.tvboxnow.com" m+ k0 X( C, b) ~! D, K+ u$ b. L7 q
SENSE TV係咩黎架??; c2 n/ Z) J% y5 l4 y
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
公仔箱論壇5 d2 e# w  I5 ~
可以將one當做遙控
; F) r9 A7 j! ~7 K2 C其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
' i7 U3 d  [! {% G% `& I! d5 [8 W公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
1 F& O) f6 t9 c  L, J: H$ vwww2.tvboxnow.com我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
tvb now,tvbnow,bttvb& }; o( p* R" O, r
可以將one當做遙控
# {" s! I/ `  u+ K5 ]; ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
  u4 B% S# r3 t公仔箱論壇沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
2 g/ Q$ x% l# v& y! d! nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁犀利tvb now,tvbnow,bttvb! U, }+ t( W' }& q( i
我今晚都出去試下部機先
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 B  Q0 x" P# l. V) J' \4 ]* N
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
' _1 ^" W6 K( L9 ?4 t) S7 |tvb now,tvbnow,bttvb魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
8 N9 q4 P8 t5 _. T1 C7 P+ x' nwow,你幫我打左支強心針www2.tvboxnow.com, c3 Y- P- d  R/ {  W
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
7 p4 Z/ S- R, @+ U5 ywww2.tvboxnow.comwow,你幫我打左支強心針TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 g7 c# b3 g- {- ~* e# x5 T
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?tvb now,tvbnow,bttvb; q2 w& d7 M6 q% w
魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
, ?' H9 h$ N& b5 k" X公仔箱論壇我覺得d電都ok襟www2.tvboxnow.com, h8 ~2 r: u- M. j, V
你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文
) V) u& n4 O! ~http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm