返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
, z" w6 E! U4 g" Q5 c% B1 @5 I3 H0 Y公仔箱論壇kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
/ j3 p4 o! T7 A+ w5 c3 M/ A
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
( k4 H; Y  W( f4 G  Q! K6 ^' q公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
0 M4 }) Y& d: p4 u公仔箱論壇我睇過廣告好似話係叫htc sense?
8 d+ l1 h, L/ W$ C# |1 y/ M4 J5 d公仔箱論壇不過htc邊部好?
公仔箱論壇! y+ ~9 Q6 X( Z2 h# o) y. L( a: ^
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
& ?% T. F" c% q! {. J( |2 W2 H% H0 Y不過htc邊部好?
  A* H% g: @9 X3 stvb now,tvbnow,bttvbsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
; t( R1 h+ T( c* A' v% ?8 k0 }
係呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" l  ]6 |1 h8 E# q+ @) M3 r& K
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
- a  E" o9 o) X1 Q/ Q公仔箱論壇咁htc既話邊部好呀?@@www2.tvboxnow.com- i2 Q# {: `0 ~( [- a
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
www2.tvboxnow.com- j$ }' L9 U/ W% y
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
; y: G! s" H% \7 H- {公仔箱論壇【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
" m  C" ?7 v% c6 d- d/ F- \" Jwww2.tvboxnow.comkennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
1 k8 k0 p" l: d! N3 e6 h% mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我E+都用緊NEW ONE, 真係好正/ X  C6 k* c: G/ W) Q: k
不過香港都有蝴蝶咩???
1 l, _& I  }6 Y4 V0 r$ V我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
2 d- Y; o" f7 x# z, X, w( V" [9 F不過香港都有蝴蝶咩???
  f$ b' h: e/ h/ L2 O0 ^公仔箱論壇9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ s2 ?' U% N3 t7 {' I, c
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
5 e: x0 E$ b+ B/ ]7 n5 E* nwww2.tvboxnow.com係呀
+ w6 Z1 [( A/ C% O& x3 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。依家梗係買one啦, 呢部近期大熱TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ D! V/ F4 i; E7 I1 j+ p
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
公仔箱論壇+ |9 T2 O9 t" v) ], L
個個都話one@@www2.tvboxnow.com; p5 ^( T0 t; d3 J9 J+ n/ s4 L
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! z% [* W' e2 H9 N$ B- W
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。公仔箱論壇" g) S) G* [2 b& G
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
www2.tvboxnow.com" S; P& {; D0 ^- V3 S3 G0 o$ h; K
蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
" {0 X! A" X% q& N1 Z- K1 swww2.tvboxnow.com個個都話one@@
( ]  L- o" a% H6 Fwww2.tvboxnow.com我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
& {" [6 A' z' wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
! F; u9 u( ]' I& r1 L/ h" j5 p
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題公仔箱論壇7 T/ q$ \) \0 f
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機! C8 P% U/ O: S7 w# N' A; h2 a
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
公仔箱論壇% [0 L3 L8 l2 m! K% j/ a% f; |
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
4 i9 n% t- L7 A公仔箱論壇你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, N: j8 z% {: c3 N9 _) x
鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
公仔箱論壇/ K4 Y) \$ e, A1 ]
yes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
, I, ]* C: u3 I) l: R+ m  U3 B: Wwww2.tvboxnow.com例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag