返回列表 回復 發帖
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
. r+ @, I8 t- I. E+ ~公仔箱論壇 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半www2.tvboxnow.com' |: A/ R7 i: D. `% @2 I5 p
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...
5 _1 _! R2 M8 w) R, Otvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
& A, r5 k% G! j$ r: a" a4 z4 P+ `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
# b8 b1 Q& H7 D7 a; q( R) sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
公仔箱論壇* ~5 q* ^; L! f: [4 M* q# ]: i
蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......
4 [6 |' C; P( m& P; M# [
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢. U/ F0 e, t) v) p. S& @
mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
$ K' f& F$ l4 Ztvb now,tvbnow,bttvb
: b9 C1 a3 Q" ^) W2 E自食其果
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
& J+ B+ F: s, v  @- K4 Gwww2.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
公仔箱論壇% A5 d0 n7 T% e, ]% U
哈哈,好吖好呀,我都贊成...
& T3 U; H( f8 }8 l7 e' q( l$ kwww2.tvboxnow.com
, N5 H5 r# I+ j自食其果
8 O2 a* v6 a0 @9 i5 L  T1 dtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
) H( K8 N- {2 [5 ~0 {- LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀,自食其果,好有教育意義架...... ^2 T7 B' `. ~. Y$ b. l8 A: u) P

( f5 L" U7 w( H! \www2.tvboxnow.com+ r+ z* D1 o, z/ v
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....3 k& \' Z" n& y
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
0 Z5 Y( H) f2 n/ m5 `tvb now,tvbnow,bttvb養不教,父之過。慈母多敗兒
8 O) |  q# i& k: ~) M3 ?; g9 z
養不教,父之過。慈母多敗兒 ( s: M) G+ @3 y, F2 e
mnb1123 發表於 2014-10-10 12:24 PM
0 F6 S2 \; w8 n' H3 {& b9 k, z

r  d: `* f# Z好采我爸爸媽咪唔係咁教我啫
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架...." n- m3 @* y  f+ [: n3 N! h
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
  m- z+ |% O; Htvb now,tvbnow,bttvb
+ a. O$ y) u5 U. `7 t
# x% I8 |; o  w) W  T+ T: A! Stvb now,tvbnow,bttvb杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
% u! v: G: V2 r% x4 y可以TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, l( O& ]1 E$ d) }- M# X

9 U; H! @; ~# c7 x/ D. Q0 R公仔箱論壇(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?
) |( a! P4 [3 Q+ z* Y$ |) Y4 R4 {www2.tvboxnow.com唔會
9 z6 \  T4 J, r$ C  O% r5 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  W3 {6 F# P- }2 `2 _& Y  z
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會www2.tvboxnow.com& a' e6 Z( F' ~/ f9 u
結為夫婦
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?www2.tvboxnow.com3 k% H$ H' }4 v
可以! Y, ]8 h  v( [7 _公仔箱論壇9 C; {: m5 ^, Y1 P# p, Y, w
% O, d+ x3 S1 c3 k! y2 ?
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [
1 o' U: g  r6 j1 P5 V: ?. xwww2.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p1 x% h/ {: O5 j5 {$ S, i
* t/ _- E* X* e: h4 Q' A0 J7 }# ?& @: |8 J" o5 D+ `
6 x( X/ i/ G/ BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會) F  W" |5 W0 s% T4 M) H& _
( @( ^: @4 b6 N; T! b% C成為情侶# V0 ?+ l! R! j7 c+ |
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" L3 T! |' x9 L8 F1 A
幾好.. 同你比嘅sample一樣! 不過呢個唔係我想要嘅結局... 我想丁一元唔會死, 佳期醫好佢, 咁可以比人知道佢嘅醫術高明.. 最後佢地結為夫婦一齊搞好尚春堂.. HAPPY ENDINGtvb now,tvbnow,bttvb* ]" D' d" D. r: O5 V& V* i
tvb now,tvbnow,bttvb4 V% N9 H$ z$ e" B( Z+ s

. t  ~3 m( e- vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2960282
" ~+ S3 k# @6 Q- D7 p) [杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
1 z0 q- ?* x% I& j; i( A) ~公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-15 03:45 PM
  N5 o- w! R" H+ A& u( v
7 {1 O4 T0 U+ l- Q' ^6 m* U公仔箱論壇咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲
1 ?6 O2 P+ k& H, T, H6 x& l  Q公仔箱論壇
& _0 Y0 D3 B0 d7 ]! h5 J- T" R* R想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔抄人.. 唔知你地有無同感呢?