返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
0 C; m7 ]8 X% o5 m師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
9 O# F& F9 x" I% Y" P: fwww2.tvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
( a0 g1 a- Y) T2 `) q
黑色真係好型@@; p$ X8 ?  g% _  F: u6 X# L* T: O
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正公仔箱論壇" \1 S( }7 g1 O
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
. [% r+ [  b4 p) x/ u% q樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
www2.tvboxnow.com- J. f% i4 q) U" z. ~; V
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
- V; _7 O3 d" |; R/ Y4 g) y2 r好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨9 Y. W9 P2 X  b, R3 I$ Z0 N
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
: i3 z3 ?# i9 M# b+ n4 ~公仔箱論壇我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
; l3 N; S$ q! u' F公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
) G) G* K# Y: R9 Atvb now,tvbnow,bttvb我就鍾意one多d(所以訂左one)tvb now,tvbnow,bttvb' S, V" Z, b5 O% `% a7 s! N2 V( v
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
3 {9 S0 s( t: P我就鍾意one多d(所以訂左one)www2.tvboxnow.com9 d* A0 y$ S9 f( d! Y* t) J0 k9 v
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
. u6 A4 b# D" S7 G. n/ X0 ]tvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
/ h" k8 m$ U; k( I2 o! Sagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
; [2 f! D: [* n5 ?; Bwww2.tvboxnow.com同埋我覺得one影相靚d
  M1 i- a: k. r" r) |
我就鍾意one多d(所以訂左one)
6 M6 t5 G+ X2 [2 g  xs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價, O& L9 `' l# `9 c
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
- v4 I7 X: o$ T4 i9 Y: [$ K
但S4好似都多左好多新功能..?
$ K: e) R' d/ H( mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
6 `8 ]. [7 n$ h0 E$ y3 d, I0 v同埋我覺得one影相靚d
% j) g4 n4 C" L8 Q) {9 `3 D你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
公仔箱論壇, O% R* d8 }' A
如果講像素既話唔係S4高D咩
; L9 P1 U; x- U& E/ s公仔箱論壇但S4好似都多左好多新功能..?www2.tvboxnow.com& v4 o! q+ C2 S5 K$ y
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
) l* H8 ~( X2 P) Y9 w$ R佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
4 C' R+ \& B6 N2 e& |9 F同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
tvb now,tvbnow,bttvb: O) Y3 C, T" J) r8 e1 c
如果講像素既話唔係S4高D咩
/ C! w2 |. b3 }) x$ YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
% O% E, E3 ^- e7 B; F& N; ctvb now,tvbnow,bttvb但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: n( `! M$ I, E9 b9 ~' ~+ O
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
& T( w- r- i! O5 `
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
- F: x7 x# a) I0 Ztvb now,tvbnow,bttvb同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁www2.tvboxnow.com; J) P3 _; |  A/ V! ^2 E& a, U( ^
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
( ?' z) Q. w- |8 o# ~& {
如果係咁咁真係唔洗考慮....