返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@tvb now,tvbnow,bttvb. P2 k6 C' J: M9 H
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
. X. Y% y3 e% h公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
+ S" L; L8 P- G/ w
黑色真係好型@@, {9 c: L; A. e/ y0 k* R
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
4 y: d& ^; a; }) S& r/ |- l2 R4 etvb now,tvbnow,bttvb好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
% c% n9 S' \  h$ h8 r. ~1 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
, G4 y' D% t' z+ J# B
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正公仔箱論壇! U8 b9 b. D. z8 d$ G% d( I* Y) I
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
! t  R+ F) v8 Z4 _8 lwww2.tvboxnow.com沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
- h% {/ f; }9 E7 u& G) Twww2.tvboxnow.com我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
0 W9 |  u7 w% z% \: e( h魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& E' n1 T# C% D7 r# F. f
我就鍾意one多d(所以訂左one)/ V6 [2 I9 B3 S  d9 [
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
$ Q+ J+ P% u, Y" L8 N5 c我就鍾意one多d(所以訂左one)
5 \5 e8 q# H7 v2 a3 m3 Z8 V; GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價9 ^7 N5 F5 j, t/ e
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
' b$ g8 }6 E  h/ G8 f1 [& ?
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
" g" n5 k) C" L, }+ fwww2.tvboxnow.com同埋我覺得one影相靚d
% ]$ N3 V, O6 p1 a公仔箱論壇我就鍾意one多d(所以訂左one)
- `3 r4 w7 s) b+ M% z+ I; \( y公仔箱論壇s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價tvb now,tvbnow,bttvb# |3 U3 o! m! f0 H
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
. H( ^& P; m% Q! ^+ S/ A) `
但S4好似都多左好多新功能..?
. m- R. n2 E1 q2 a' ~* o( Y. NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵0 D- O  U: n  ]$ p# g8 s
同埋我覺得one影相靚d6 K; B: f5 p+ p
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, H5 m4 r1 S2 L% J5 a. D% W  b0 W! G
如果講像素既話唔係S4高D咩
. N6 B5 z5 ~$ Jtvb now,tvbnow,bttvb但S4好似都多左好多新功能..?tvb now,tvbnow,bttvb) s7 ]5 d& U% R9 J
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
tvb now,tvbnow,bttvb* r4 b4 r1 V, K
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電. f8 d% n. ~* A9 `) g, c9 }# _
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
7 X0 E/ R) ~, `% s
如果講像素既話唔係S4高D咩www2.tvboxnow.com( n& ^2 x6 `5 ]' J& S4 q2 T% w
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
tvb now,tvbnow,bttvb( \. N0 M: q& p; g; }3 g
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊tvb now,tvbnow,bttvb- j8 w* N  c) B& S/ g1 A- y% [9 C
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
9 R; Q! T3 c' u. Y( H, p6 |佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
! E& y, p. R" x同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
( k6 N5 \0 d0 \7 u" p5 P# U& o$ k樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: T( k- o0 s6 |" n9 j1 r- U/ I+ D- B5 [
如果係咁咁真係唔洗考慮....