返回列表 回復 發帖

[自拍] 新人報到,請叫我黃色小鴨鴨,加左一張相

,  描述: 我係男仔黎架^^
本帖最後由 黃色小鴨鴨 於 2009-12-16 11:18 PM 編輯 公仔箱論壇  j5 I) {; h5 m+ l  ~/ o/ ]
www2.tvboxnow.com0 r  p8 W  g" I5 N' d% \
大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~$ v1 ~, l  k4 P8 t0 I$ p6 j
msn:[email protected]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原來呢到冇人架....
你 好。。。
你 好。。。
$ r! j9 a& c3 q" t6 o阿兔 發表於 2009-11-24 12:52 AM
你好
我都係黃色鴨鴨wo
今天的我不是昨天的我,我溶入黑夜;並將喜悅遺忘
我都係黃色鴨鴨wo
; \' M( Y1 X7 Y* c$ U! o公仔箱論壇playlord 發表於 2009-11-24 09:59 PM
我果隻可愛d
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。
我 最 得 黄 色 小 鸭 鸭 可 爱d。公仔箱論壇' H6 r% M+ [3 l7 U$ s8 t& R
阿兔 發表於 2009-11-25 01:04 PM
樓上果隻傻鴨聽到未?
本帖最後由 黃色小鴨鴨 於 2009-11-26 01:31 AM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb5 Q5 A: u% e+ A/ V  {* q

/ x% b% b" s& c4 k9 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。人黎arT^T
今 日 我 好 唔 开 心!
1# 黃色小鴨鴨 tvb now,tvbnow,bttvb' M6 m  q* q0 N; w5 @' B) V+ ?
公仔箱論壇# s/ i, g* g. }4 I( i( l, F$ @
Welcome  Welcome!
今 日 我 好 唔 开 心!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 v6 L* n9 e; }: l* `6 ]5 h
阿兔 發表於 2009-11-26 11:50 AM
阿免做咩唔開心?
1# 黃色小鴨鴨
9 t0 s' t2 r4 q1 G. k9 c. |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb6 ^5 `9 U5 h6 Y
Welcome  Welcome!
: h8 s: R. v) s5 P3 l8 z' d- ftvb now,tvbnow,bttvbyumiko123456 發表於 2009-11-26 02:27 PM
多謝
大家好~我新黎呢到架,其實呢到多唔多hk人架?希望識到朋友啦~
. z( z/ p# _# N% d: ?: ~) _6 \公仔箱論壇msn:[email protected]tvb now,tvbnow,bttvb3 |) K/ k. C$ X: T# C
黃色小鴨鴨 發表於 2009-11-23 02:26 PM
www2.tvboxnow.com, G# K% X7 b. U0 J8 J# Q

7 j3 U8 |& Q, _: Uwww2.tvboxnow.com係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
www2.tvboxnow.com8 r5 q7 i, r1 O) v; x: c
8 f8 m% h" P1 Z1 ?6 A
係咪你嚟嘎???睇得唔係好清楚喔!1公仔箱論壇; }3 ]! D# ]; l/ U+ _
喵喵囡囡 發表於 2009-11-27 02:42 AM
出黎面貼面俾你睇清d