返回列表 回復 發帖

你地有冇參加htc one個活動?

我見好多師兄都對htc one有興趣, 我見到htc個fb搞緊個活動, 係one既體驗會, 有興趣試下實機既師兄可以睇睇...
而且先知, 好彩你講姐www2.tvboxnow.com' R* H5 k) B2 J. R$ l( v
想試下one好耐, 聽講影相好得
我有呀, 就黎截止喇喎
: V1 D( F' E: c2 Q希望嬴到部one返黎!
而且先知, 好彩你講姐
4 P$ T2 z5 X- sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。想試下one好耐, 聽講影相好得6 C) b* K% P! ?# D6 x9 X+ ^& n
巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
+ C4 [3 F; f( A3 a3 T5 O: ~tvb now,tvbnow,bttvb係呀, 我都想試下佢個UltraPixel技術係咪真係咁勁
我有呀, 就黎截止喇喎$ w, r( V0 G. _/ @; G4 [
希望嬴到部one返黎!公仔箱論壇1 n* c2 Y) s" I9 A* K
iamrick 發表於 2013-4-22 05:31 AM
) F5 X7 {1 }1 K( }$ ^1 j1 s
我運氣唔好...都唔敢諗呢樣tvb now,tvbnow,bttvb( Z: T) e* [5 c, b" k
不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢
3 w  R: W: _' e4 [0 q4 S4 U公仔箱論壇我運氣唔好...都唔敢諗呢樣  o" |, T0 G8 W" ~- J
不過最想係試下影相方面, 見佢話請d出名blogger, 唔知係邊個呢tvb now,tvbnow,bttvb2 ?1 f4 h8 M8 u9 P
i.miss.u 發表於 2013-4-22 05:48 AM
8 x! c' ]& }7 t- d
影相同ZOE相薄最吸引, 我睇片ZOE好似好多野玩
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好
而且先知, 好彩你講姐tvb now,tvbnow,bttvb: L* o$ ?  Y& u- n
想試下one好耐, 聽講影相好得
2 n5 y6 O+ A! xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。巴打bro 發表於 2013-4-22 03:51 AM
! L# o8 L" {% F6 |5 I" G9 {
one唔係得400萬像素咋咩?
你講完參加左..想試好耐, 考慮緊買唔買好公仔箱論壇4 e+ Z+ Y3 z- v3 C/ |7 R' E$ V
你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:16 AM
tvb now,tvbnow,bttvb0 l% y6 }7 [! p1 K$ A, L
如果諗住近排買機, 都係得one同s4姐, 我就覺得one好d
) ^+ p6 o$ y% q: _9 pone唔係得400萬像素咋咩?# V6 I" H( U' b
你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
1 c7 R/ N, u$ E. A9 h  P. G3 S/ [
係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡
+ l5 Z8 l  d! J/ Z/ I% H+ {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。one唔係得400萬像素咋咩?
; r' d+ X& }7 Z7 {3 D公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-4-22 06:17 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! x" d, ^# s( t/ u8 `
但係ONE既感光度勁好多, 影出黎效果好過其他更高像素既手機架
9 e$ N8 [; {' n+ O4 T+ F
係, 但佢用個鏡頭靚, 係htc獨家既ultra pixel技術, 感光度大大提升, 而且有廣角鏡TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& R3 E" Z: i' v% U% [+ v" ~( t
巴打bro 發表於 2013-4-22 06:34 AM
" _' }& i/ j$ }公仔箱論壇yes..而且仲有個zoe相薄, d相可以有聲, 好得意
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚
3 D3 U1 B# b( R不過聽講好多人訂....
我無呀, 已經訂左黑色喇, 到時再一次試清楚
3 _5 T6 u7 ~% c不過聽講好多人訂....
. ^( ^6 r( A$ J0 n, ttvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-4-22 07:08 AM
& g& e" n: l0 m# b9 p我訂銀色, 個陣聽SALES講已經好多人黎訂, 希望快D收到