返回列表 回復 發帖

依家有邊部4G機好?

如題, BUDGET 5千幾左右
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
6 r7 V* I. |9 n6 {. r2 \6 Jwww2.tvboxnow.com樂高 發表於 2013-5-31 03:28 PM
4 a4 ?! `' o0 S- R公仔箱論壇search左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??
* ~4 `! o5 ~  H" n0 Mwww2.tvboxnow.com咁你覺得好冇用呀?
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc onetvb now,tvbnow,bttvb5 c, e' G# y/ n5 W; \
一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
' }0 _+ `1 H# v% Q0 y8 p! Q, aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
; b9 c( o% z; ^& vtvb now,tvbnow,bttvbsearch左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??
4 W+ T8 q! M0 Q' _www2.tvboxnow.com咁你覺得好冇用呀?www2.tvboxnow.com5 F: p+ B$ U9 A) q! n9 U
布朗尼 發表於 2013-5-31 06:38 PM
tvb now,tvbnow,bttvb9 q; M- x0 s7 C3 U6 x: V
係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正; |# I# f- l# }
好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
tvb now,tvbnow,bttvb1 k* N- P6 ?9 {, B0 _! {3 P) o4 e6 m
咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
7 H' e! j0 ?7 r: e% s7 Xtvb now,tvbnow,bttvb布朗尼 發表於 2013-5-31 06:39 PM
  G) N, A, X. _. f+ E4 |tvb now,tvbnow,bttvb我自己就prefer one...
( V* {% V5 r% ^$ J/ R, K+ T% H1 ]; lxz影相唔多得..s4又同之前s3個d差唔多
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
( I$ w) n0 _6 O/ gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
; }) a+ g( {- g+ e) U  t: g% T% L我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
公仔箱論壇* I. e$ W7 U/ k% _9 M
係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正
+ {0 d2 s" h( xwww2.tvboxnow.com好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
: S4 B. i2 q0 r3 S6 B一百蚊 發表於 2013-6-1 03:03 AM
公仔箱論壇, p, e8 n; z, q6 j- o
one影相得唔得架?呢樣好緊要
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ g. Y* W/ }+ A2 i& O" O
我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@9 R% f2 i8 O$ d+ R6 a7 E
你還好嗎 發表於 2013-6-1 04:33 AM
% N4 L& R. i- b% w公仔箱論壇下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
  c4 M0 r' j: Q( Y7 m2 Qone影相得唔得架?呢樣好緊要
' @6 |  r5 s2 W布朗尼 發表於 2013-6-1 05:05 AM
公仔箱論壇7 Y* `" k+ |7 v! |1 W
近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
8 L) O0 i0 q7 r4 O/ otvb now,tvbnow,bttvb下, 係玩game熱定係普通用都熱呀www2.tvboxnow.com2 X. i* c& K9 S
布朗尼 發表於 2013-6-1 05:06 AM
; H. S. @2 B) q' D$ Gtvb now,tvbnow,bttvb係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
www2.tvboxnow.com* g) E" w4 G4 E$ r- j% F0 T4 Q: h9 |
近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
: B" l/ k6 \" `# F# m6 F一百蚊 發表於 2013-6-1 05:31 AM
% w+ ~$ m' w9 O0 w7 \www2.tvboxnow.com如果係咁聽落都唔錯, 因為好多時手機一唔夠光影出黎D相就勁多雜訊..
" C7 ^: K. {  qwww2.tvboxnow.com係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
+ `  ?0 H% j& Xtvb now,tvbnow,bttvb你還好嗎 發表於 2013-6-1 05:51 AM
& I" _$ J$ q& U$ `; p公仔箱論壇咁真係好誇張喎, 好彩你講一講, 我都係唔諗呢部喇
htc既one啦,近期咁多部手機之中最有誠意就係呢部