返回列表 回復 發帖

都係覺得以前D港產片好睇好多

早排睇番97家有喜事, 真係笑到碌地, 睇咁多次都依然覺得好正
我都想睇番呀7 x" e; r7 p0 V  z( e2 i5 l' p, |/ e
請問邊度有得睇?
我都想睇番呀
% e5 V" ?' g" N請問邊度有得睇?
* H% e& ~- y) s9 x  v" N# J8 @9 N  Y熱狗走狗 發表於 2014-11-28 06:20 PM
- a- D& z( W7 V5 p4 r公仔箱論壇我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
7 M# p. i9 O6 A8 l9 ~tvb now,tvbnow,bttvb我係letv個片庫入面周圍禁搵到既
' A# y! W6 Y( I' Q公仔箱論壇kalalee335 發表於 2014-11-28 07:31 PM
; E! p+ Z1 E# h2 y4 J! uwww2.tvboxnow.com6 x/ M# K7 b# x2 I+ D  k& |. v5 h2 f
上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
6 f" V1 N9 N5 ~' l& {8 r! R* i
8 t5 L, F6 r+ x; ~) x! g公仔箱論壇上網睇架? 有冇網址可以比我呀?
) M  t/ Q" P$ q/ @+ x% P/ R熱狗走狗 發表於 2014-11-28 08:28 PM
: c2 r! _7 \; q" @www2.tvboxnow.com樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲' Q7 Q9 J9 m( Z- t# f. {2 s- G
你就咁上網睇睇唔到架
tvb now,tvbnow,bttvb$ O1 v" R; K$ D' V5 S( }& j! d
樓主講既LETV係樂視出既智慧電視, 電視可以連接去LETV既電影庫度黎睇戲TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 d, @  @' E! T* [  _
你就咁上網睇睇唔到架
% N% U& b3 ]# i2 `tvb now,tvbnow,bttvbliljon852 發表於 2014-11-28 09:09 PM
公仔箱論壇" [2 |# F% M& G$ M2 J0 j$ h: p
tvb now,tvbnow,bttvb6 Q, D# T& e3 g3 E3 B0 D
原來係咁@@www2.tvboxnow.com6 |: O8 u/ p0 X. `
咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
: h/ H7 K1 `2 f; t" k- }) @

. ?9 q5 j1 \0 Y* r! n8 t8 T5 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。原來係咁@@
; L1 Z/ L) e0 o& S9 j0 swww2.tvboxnow.com咁個電視庫多唔多戲睇? 定係只得10套8套?
( m. n& s  C$ @6 G+ {7 y) qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。熱狗走狗 發表於 2014-11-28 09:46 PM
' X' {) x1 t9 L( U4 m: V
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
+ ]. A1 q7 F7 M+ ^tvb now,tvbnow,bttvb而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添
, @5 N2 a* Q9 I! F  F
點止咁少, 我睇左成個幾月都仲未睇晒, 你就知唔會得10套8套啦
# r& V' K/ _, }* G8 ?, P# m8 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而且仲會更新呢. 今期更新左既火遮眼同雷霆特警我都未得閒睇添www2.tvboxnow.com- j* v" F( f" w0 N9 A+ x
liljon852 發表於 2014-11-28 10:06 PM
/ B" g6 D" ]$ f5 f4 h' l3 f6 F公仔箱論壇6 e+ O) i. G2 I5 M3 K: p
比你講到我都好想買部letv......
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變
E家d唔叫港產片嚕
大家好
咁講又唔公平,呢幾年港片有好多水準之作,唔作一味舊片是好,千年不變* x2 Z2 x/ O; _1 ^# v2 y
lps3a 發表於 2015-1-24 02:05 AM
) N! z! U( W5 ]9 h+ V( \tvb now,tvbnow,bttvb6 w1 r# k( u  n6 b5 I
以前D港產片有 idea有橋呀,而家無厘頭炒大雜燴有明星就得,自自然寫劇本呀導演呀就唔再會咁好心機啦...& n' r( S+ `* d7 g5 u- d
我覺得...
890年代的港片就是好
係~最懷念張國榮既戲~
时代产物不同了,以前没网络,现在网络把很多东西都一一带出。