返回列表 回復 發帖

近排有咩新機好呀?

我淨係知有one同s4, 好似話note3都就黎有?仲有咩選擇呀?@@
note3仲要等喎
9 B( P( W( ]2 H, w( W/ Z% V% XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我覺得one幾好, 自己都用緊
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
note3仲要等喎tvb now,tvbnow,bttvb5 m  b8 r- o; C' z- r0 W) J' g* t
我覺得one幾好, 自己都用緊$ }, }6 A* `/ M
米奇老鼠 發表於 2013-5-27 06:45 AM
* z0 Q+ ^. Z) I/ Ntvb now,tvbnow,bttvbone易唔易用呀?順嗎?
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG5 t& o% J& x# |9 E; U9 \5 O1 H
maydayy 發表於 2013-5-27 07:06 AM
0 u# i4 G! {* @# l9 Y0 H& s# e
下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
公仔箱論壇8 u( I, d1 Q' {0 M5 i5 G
下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' E$ K+ O+ m! j/ C. v3 U3 Z: K4 ]
sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:21 AM
$ I" n  q4 b8 f/ X' E
係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
# S/ H0 L% m% l8 P) g8 d9 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。one易唔易用呀?順嗎?tvb now,tvbnow,bttvb* [; \+ d8 V6 b. r# w0 F3 n0 ]
sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:20 AM
www2.tvboxnow.com; r$ B0 A9 U9 r, B! ?& H
易用呀, htc機既sense ui都好好用架
1 k' n5 T* V1 K% [www2.tvboxnow.com順, 我玩game同睇片都冇lag過
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
  W1 n/ z& }4 V
易用呀, htc機既sense ui都好好用架
, L  {) s9 ?5 _8 A- itvb now,tvbnow,bttvb順, 我玩game同睇片都冇lag過
$ v$ A# T( T* e, a7 Y3 Atvb now,tvbnow,bttvb米奇老鼠 發表於 2013-5-27 08:02 AM
5 Y0 b" h3 ?% e
agree,我第一之用android機,開頭都擔心難用,但用one都好易上手
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
4 A8 e; q, `% Cwww2.tvboxnow.com晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:17 AM
公仔箱論壇3 s( Q" k% s2 f& @
我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
3 n' j# |. {& U* ~# g8 Ttvb now,tvbnow,bttvb係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋* {% O4 c$ @) g9 ]
maydayy 發表於 2013-5-27 07:45 AM
www2.tvboxnow.com* `; Z! N+ n) H. }. c, F
下, 咁食ram?會唔會係3星系統問題...@@
' K& r7 O) n' jtvb now,tvbnow,bttvb我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?公仔箱論壇% S6 E5 K0 n& o! q. Q
sweetcherry 發表於 2013-5-27 08:33 AM
8 @: J$ t) z- P; F0 M# {8 Z" PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
2 A" F* t( {5 ~) g
S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D1 {0 V6 w4 |- l8 \3 p1 y" ]
晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:55 AM
公仔箱論壇" _" w. W7 e6 N, M  y: F
原來係咁@@我都唔係咁識呢d野, 不過岩岩search左one既試機相, 真係幾靚
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
% \% |2 l! D: ~! n# u' stvb now,tvbnow,bttvb布朗尼 發表於 2013-5-27 09:13 AM
# U+ H# k/ ]2 j" b8 R下, 咁慘, 如果想trade就快d喇, note3出埋應該再跌