返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。- J: ?  _1 b9 U, h8 s4 J, B
, D! V. y( ^( x) T( @: q+ b
6 Q2 X+ F  f1 }; m3 swww2.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
公仔箱論壇! \& K) o! m! w: U
tvb now,tvbnow,bttvb3 E! J1 }/ q7 e) o! F* M3 ]
唔似地球人...
www2.tvboxnow.com* p$ N. i& V! i

2 I' o1 @5 V% E0 {* y# o! k$ t* E, t唔似地球人...公仔箱論壇$ T- k; Z* E* _& k* c  |
大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
, ^! R/ k9 w# U+ [: r' u. _
即係呢隻囉。
# m/ i- A+ v& e! E+ E4 I& f( H: n  w+ H7 }) Z

) E+ \5 V# I' n/ `, X唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
; ]8 b! A* t1 l8 {! D( Mtvb now,tvbnow,bttvb我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
www2.tvboxnow.com& S5 \+ z9 U9 {/ o& s
即係呢隻囉。
/ r( g. X$ t% d7 y1 V7 [www2.tvboxnow.com5 {3 Q1 H% y5 b/ v6 d: A+ @  o/ {
2980500% f0 J5 `! V) Q& q% j
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
' w: g% A1 v/ y$ V7 M我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
' F% [& U) u7 ]: E5 \* f公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
6 J  K- N  |/ n. |! `2 q( E! b8 A

! R& b3 x1 V$ Q公仔箱論壇幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-15 11:18 AM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb% u1 P5 `. S- o: r6 x4 u0 c* R  s9 F, M
www2.tvboxnow.com: O" T2 `. G9 a' N9 u
tvb now,tvbnow,bttvb* q8 \* R, M& }7 s' b

5 W* d2 |: q, U( S# {幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
$ p+ J/ A  h% s# l+ p) H公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
8 O8 I; ~2 }8 Owww2.tvboxnow.com
* o9 b+ V& e9 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呢。
$ P. @2 Q( `; m' }  }" V0 Ttvb now,tvbnow,bttvb啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
+ Z* }( Y2 A/ |% O

5 o+ P6 m7 e# {細佬同大家按圖索驥吖。
+ z/ `0 y" g( ?% cwww2.tvboxnow.com

6 D  o/ d% H1 e: H3 N1 P# KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。
公仔箱論壇4 k5 g4 S3 l& c: V% S3 S4 O/ U; w
似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。

5 H5 r7 S/ l% I$ h3 b+ S1 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。www2.tvboxnow.com/ l6 X/ j7 T" }
因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
( X. ?5 h0 u& V/ Q8 owww2.tvboxnow.com
/ @# h4 J* ]1 ~2 R0 C/ m幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
) C' v3 y, z; b7 C! ~1 n; I公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
7 |; c+ y& b& Y! Y4 m" w
似新疆少數民族女仔
2 c% f! O- _7 j! o, \$ C/ Qwww2.tvboxnow.com1 B) U7 F# o4 K3 T0 h, y# n  Z5 p
係呢。
  {" S7 H2 T0 i1 b* vwww2.tvboxnow.com啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
7 ~0 L' H& ^9 Q" e; y: P6 ytvb now,tvbnow,bttvb
. \) d/ z& i) h: ^* G/ c4 P% f公仔箱論壇細佬同大家按圖索驥吖。
" A3 A) k( [2 _www2.tvboxnow.com2980976www2.tvboxnow.com0 W. R% r8 i: N0 e
leekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
8 U" m8 D; O( I/ @' D% ]. Gtvb now,tvbnow,bttvb
7 H  d7 n( q" {4 T( O你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
: d  T: ~; ~) h! E似新疆少數民族女仔
, f* w; w* ~' y: Wwww2.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
  v( o0 ~5 J$ G' P/ k: m! o" E, h2 j

6 q/ c: v! m/ b- Y0 n. J0 `tvb now,tvbnow,bttvbmb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
0 K! N% [- f6 {8 ]

5 E2 s7 b& Q: }( g. e6 u) Z+ X公仔箱論壇mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...
8 [0 u/ k6 s+ _! e9 W/ ntvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
tvb now,tvbnow,bttvb9 g# W2 a9 i6 D- u! W# _# X
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
7 g, ~# b2 {3 g, F. M6 Y# N係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
/ ~  g' c! M0 {% D4 m1 pmnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
公仔箱論壇% }8 E( E; h" D) f3 v6 L0 h

* s8 w2 R% N' [/ A' A0 y因為佢地兩個對眼神似人
. i1 W7 E5 h% o) Y/ p( h$ d* qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" e; E% n- k3 W  Q# l( N5 }公仔箱論壇因為佢地兩個對眼神似人
' D  `, g! s  f7 J6 [3 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
www2.tvboxnow.com7 g0 X5 Y' n" O$ Q9 _: B3 c
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。www2.tvboxnow.com% Q, B. L6 y. n3 i: ?9 C
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
$ S- Y4 W7 l  wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" c' g- N8 C5 n+ b9 I. N: x7 T
) m# ~: i3 ^+ _$ O# }8 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. l! U% }& S' I) _3 }1 v; `; F
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎4 n, v$ [  j5 U' {7 m
大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
公仔箱論壇: G! H, k4 `, z5 E, A9 U
有啲真係「騎厘」到呢.....
3 `) F7 T) g# C+ J
+ l  R' J( b; \; P6 K$ FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。今年個三位都唔知點形容。www2.tvboxnow.com' v; }1 Q6 z7 |5 ~9 ~
寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「tvb now,tvbnow,bttvb9 K* ]4 N0 ]+ E- v- s! V6 y
2 O+ b; U& V" y$ Ytvb now,tvbnow,bttvb眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。tvb now,tvbnow,bttvb( f* `7 k' y3 w" B
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...公仔箱論壇" X0 e+ K( m" R) L- m
mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
. a8 N# J% a# G+ n' ~; c係呀,由第11集開始追都冇損失。