返回列表 回復 發帖

是你給我快樂

雖然唔係好長時間,只是短短的2個幾月
4 D0 k3 y6 T. L5 `# U, G公仔箱論壇我同你都無咩特別經歷,但我知你好緊張我,好愛我..我都好愛你www2.tvboxnow.com, o& y$ u1 z) A+ H- H4 V
每次我忙到無時間同你SMS...你就會好緊張...怕我唔開心...怕我有事
# z1 E# W+ F/ e& a6 ?, Wwww2.tvboxnow.com你知我病..你即刻接我收工...迫我去睇醫生
1 R9 c6 j& C- w$ ^/ x4 w有幾次我自己去睇醫生...比你知道..你由屋企即刻趕去醫院睇我..陪我
+ V6 B- B6 m! X6 _5 n/ Fwww2.tvboxnow.com每星期你都給我驚喜...在我不知情下..出現在我面前. D5 \1 F( z! f+ N3 ?1 w
公仔箱論壇3 w( D, a5 S2 I, B
我好記得果次.......
8 U+ l6 D9 I) bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為公司上既事好唔開心.....好想同你傾電話,但你話忙緊唔得閒同我傾電話..要夜d先可以
8 s8 X/ _; ?' G7 p$ g+ ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。那時心情又差...一步一步向前行...到樓下..見到你...見到你,慢慢行到你面前,緊緊的抱緊你公仔箱論壇- G8 w. v7 ^3 V/ k5 ^- F: O
我的情緒不再低落....心情開心甜蜜.....
& K7 A% q' h5 A( t$ ]8 E- p+ m1 wtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb' Q' [" q, _% ^: Z
每次只要你出現在我面對,不快的心情總會消失
  d/ l( A- s( g公仔箱論壇& D& @0 _$ ~. U# i; Z% Q! U) i3 S
( `7 m: F0 ?( W8 }# x3 `* I' |3 ^
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 }% J+ K0 f" W, L1 U' q& m3 }

/ g7 p/ n8 K% r! c1 Y2 gtvb now,tvbnow,bttvb. A4 R- P( T( F+ Q. h( E

評分次數

• yumiko123456

請保特心情開心甜蜜.....

回應 多事啦 第 1 篇文章

hope u can stay in happiness forEVA!!! :011: :011:
戀愛得滋味是最甜的。
原帖由 yumiko123456 於 2008-11-11 02:16 AM 發表
9 b& Q1 V! _# `% lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。請保特心情開心甜蜜.....
. D9 N; Y' Y: E) F公仔箱論壇
) |8 a+ ^  A# `+ x- D( N8 K( Gwww2.tvboxnow.com我會架啦
. D4 K4 S7 k2 v6 m; y嘩...你幾時做左版主架
原帖由 kaitou_kid 於 2008-11-11 01:34 PM 發表 www2.tvboxnow.com2 t' S- M( y2 D8 X. Q" v
hope u can stay in happiness forEVA!!! :011: :011:
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 C) ?4 R: f  o- U) [. }

7 i3 b' k; `+ X9 h7 f# @! Z公仔箱論壇我會.....努力呀
原帖由 kitty@08 於 2008-11-11 10:57 PM 發表
+ g% }' j1 T# R- z( |戀愛得滋味是最甜的。
" y- E$ o3 t; w% z! P9 _0 q% p& f0 L公仔箱論壇" ?! |0 @  L# e2 O& E0 g: B
係呀.....你又開始左你既甜蜜未呀
原帖由 多事啦 於 2008-11-11 11:18 PM 發表
. v  d2 D+ f$ D; f3 r& stvb now,tvbnow,bttvb6 F4 K& [/ h1 r: B: p" h' g" s

. S" f' o/ P8 `8 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀.....你又開始左你既甜蜜未呀
) w9 w, E! A% Q7 ^tvb now,tvbnow,bttvb3 D  I% A- j9 u4 [. \- ^6 B
送你經典句﹕幸福的光
- }  O5 E/ K$ X& c0 Qtvb now,tvbnow,bttvb當遇到現在
. S. A% b, z/ u5 x4 M1 q和你相伴一生的人TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* M4 _" R" Z" f9 e$ Q
要百分之百感謝他愛你公仔箱論壇4 T, `' G% f6 B2 `, i
因為
9 E/ y5 x- f. L& Z  e7 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你們現在都得到
/ `. L* S" [4 A' X9 jwww2.tvboxnow.com幸福和真愛

% R5 U3 ~: s0 N* }& GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: a, l  O7 Y9 A4 T2 B公仔箱論壇
. Z! h. J- x$ J. @; Y: p, m大家一樣~愛情因為簡單﹐沒有負擔。
. c# h; T& X  f. {. stvb now,tvbnow,bttvb7 D& F$ ^& K# o5 N7 Z+ Y! V. j

評分次數

• yumiko123456