返回列表 回復 發帖

邊度有得試htc one實機?

我見出面個d都係模型機黎, 好想試下, 有人知嗎?
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! w3 H9 q8 a' v7 A
樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
  E4 {/ J2 ?4 X( {) ^" r1 Y' U: ~我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手公仔箱論壇$ m$ x; N6 I) P/ O+ f4 d
仲有機會嬴部one返黎:P
你可以去HTC個活動呀, 上FB睇睇啦, 有得試下實機www2.tvboxnow.com0 s6 k9 ?% _" j$ A; P/ X+ z
樂高 發表於 2013-4-22 07:18 AM
6 A3 _* t7 X6 @4 d$ H' {% U& D丫..好彩上黎問一問, 如果唔係就miss左了@@
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 t9 ]" }! y- F" G7 z; M) V
我岩岩都參加左, 就黎截止喇, 樓主快d手tvb now,tvbnow,bttvb9 @* y" Q3 h8 B- p8 Y- v
仲有機會嬴部one返黎:P
& M0 m0 i. v6 W% o, L5 A1 S一百蚊 發表於 2013-4-22 07:33 AM
: k- Y" h* ?8 U+ {公仔箱論壇我諗都唔會咁易嬴到啦@@
6 r! c' I/ U7 l0 C) A# y$ M想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
0 R& i/ y# j/ w* s' V1 B" B& p我諗都唔會咁易嬴到啦@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 w* c2 C/ ]0 l0 x4 n& ]! E
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...
) K% V4 k# v* S! H0 I公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
: K9 P4 X- c0 N( Etvb now,tvbnow,bttvbzoe好似真係好好玩, d相都有得整聲
# ?' b3 ~7 o5 E8 x$ o9 Rwww2.tvboxnow.com我諗都唔會咁易嬴到啦@@公仔箱論壇8 X4 T9 l4 x; \( y9 h0 Q
想試下佢影相好唔好, zoe相薄就真...- T, m( W! V0 w* O) E
晴天陰天 發表於 2013-4-22 07:53 AM
! }7 O/ M. J, E( _  Q( i
都係既, 聽講影相好靚tvb now,tvbnow,bttvb6 `0 |, d. ?" m" m
唔知請邊D人氣Blogger黎呢:P
HTC活動!
6 L- E$ J, e6 X0 ^& `0 jwww2.tvboxnow.com不過其實出面D模型機我已經覺得質感好正...金屬殼手感好好
HTC One 實機可以去HTC 專門店試用, 個度D sales 個個都有一部係手
9# 那誰好煩
! J; a6 ~1 f) E4 x4 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! m5 y, k6 \# d, lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。邊度有HTC 專門店....
10# 卡通baby tvb now,tvbnow,bttvb: `) |6 r8 x' d( D8 v8 T

: H' O$ x3 }. u" _9 a, r4 F4 E我知APM有一間,最頂層雷射則邊. 幾好架, 無咩人, 可以任玩, 試晒Zoe, BoomSound 先走
香港啲邊有無 HTC  專門店?????