返回列表 回復 發帖
不知道,wsm
不知道:014: :014:
Maybank?
dunno wor
唔知.........=.=
唔知道喎, 唔係個度人.
留言时间: 2008年05月03日 16点50分  
+ j5 ~* C% N  _4 T( ?  mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你甘爱国噶~~连主页都系!!haha.. 主人的回复 5月3日 04:51TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* X6 c9 ^9 G4 V! W4 S, D6 @! Q% D
你有無聽到首歌啊? 好好聽嘎!
& l- r% g1 Y- j5 j! y3 f公仔箱論壇尐爺;猪的回复 5月3日 04:522 b( T) O  q; S! N% F( W5 f
听5到啊....乜歌黎嘎~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' s% e4 w" R5 d8 i
公仔箱論壇" N2 ]+ M/ C' A' ]
主人的回复 5月3日 04:54
8 B3 B. I1 v" P8 L公仔箱論壇你等一陣 D音樂開始比較細 Beijing welcomes you 公仔箱論壇4 N4 h- s6 C  ?( _" ]
尐爺;猪的回复 5月3日 04:55
* Q; l' E/ A6 B& x5系细5细声问题啊...简直无声音...
' v& R# B1 B  i/ e1 `* iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。主人的回复 5月3日 04:57
2 A: o% e' I9 l' }1 _% l. a% pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有啊....可能區LOAD緊 你等下區 係啦....你點黎我度嘎 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; L" ]% u- h2 l
尐爺;猪的回复 5月3日 04:57TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% h$ U% _3 i% U' W# ^+ R
得闲加无聊埋黎咯..5欢迎啊??甘我下次5黎咯
* K! L! m/ }: K2 h9 l4 p主人的回复 5月3日 04:596 l, X  d6 S  T$ R! ?
5係...不知幾欢迎..我想知你點黎到姐.... # B& Z" k/ e' {9 a& q
尐爺;猪的回复 5月3日 05:01
. @2 A& N# d* w2 u3 Z" _哼...你好似怀疑我噶真心啊..hehe tvb now,tvbnow,bttvb- q  U' o8 Q5 S7 H
主人的回复 5月3日 05:02
% v* z9 Q. d6 z6 ?# ~5 H# ^  W公仔箱論壇沒有啊! 你叫咩名啊..
& l8 {! l) r4 a2 i尐爺;猪的回复 5月3日 05:02
' ]" Z3 @9 _( |' k! Z黄舒帆就系我啦...
) T  B6 f& m7 T! Swww2.tvboxnow.com主人的回复 5月3日 05:04. M3 B! g" k2 @" U% p
哦...5怪得啦!!!HOHO
) k0 U# k2 n& B; m" j8 A% O尐爺;猪的回复 5月3日 05:06
; a1 \. q5 t8 s' x; Y3 @www2.tvboxnow.com你知我系边个a...都无西神秘感啦..- -#
  U, _$ |! ?# ~& Z; W3 _) A# |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。主人的回复 5月3日 05:07
. S. r  M, A% J2 `4 g# ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。甘你頭先就5好講我知MA HAHA
; v- Q. w6 n0 w: \- itvb now,tvbnow,bttvb尐爺;猪的回复 5月3日 05:17
( ?! B3 P6 m# k! O! Ftvb now,tvbnow,bttvb我甘诚实同埋直率...5识讲大话噶.. tvb now,tvbnow,bttvb6 ~3 d' G( W- T- y, F
主人的回复 5月3日 05:36* ]+ g: ?% }# {( v( d
係咩?!!
. E8 H/ ^8 E/ h0 z尐爺;猪的回复 5月3日 05:38www2.tvboxnow.com3 S5 I: o& {8 b; z1 }3 _- `
- -@去香港耐左...連臺山話加廣州話都體5明啦.. www2.tvboxnow.com9 S$ y7 T9 \& ^2 `% e! d% I
主人的回复 5月3日 05:40TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( e7 _3 c. _* ~+ ~1 e6 y0 ]( t3 L
明啊!!...你話你 诚实 直率... 5识讲大话啊ma 你打ts話我都應該識睇 ! y/ F, k/ _, u: z9 O8 m9 t
尐爺;猪的回复 5月3日 05:42tvb now,tvbnow,bttvb3 n. H7 r6 z8 l7 V0 l  W- g8 L
甘你又扮傻?..又要翻去学校啦..果个星期要翻7日..都5知点过好~~~~ 公仔箱論壇8 S; l% I/ F' {$ e6 j7 e% j8 A
主人的回复 5月3日 05:44
8 V# j  e* _$ U) n4 P係你誤會左我的意思姐....翻学咪好咯 好過在家 甘無聊
/ U, ]  q- y5 |2 q4 ^8 x. U尐爺;猪的回复 5月3日 05:45
7 a6 I8 s$ s  w0 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。恩恩。甘又系。拜拜啦。。。 . k6 Z. k, `0 b: E
主人的回复 5月3日 05:50公仔箱論壇/ [, t) V" O2 w9 K5 ]: c
88 add oil!!
5晓啊~~!!
想不出啊~~~
see:019: :019:
thanks for sharing...
有邊幾間馬來西亞既銀行呢?? 無得擇, 有d難答...都係睇答案先^^
dont know wor:onion03: :onion03:
???????????????????
eh,let me see