返回列表 回復 發帖
PK陳會做傻事?? 絕對唔會
有幾勇敢呀, 佢公司推佢出來都只係想睇下重有冇機會搵錢$ j8 q! a( \& l2 ~
呸~~唔好講到佢好叻~~令人反感

回復 #17 wwinglin 的帖子

應該咁講啦,件事未明之前一切都係言之過早,tvb now,tvbnow,bttvb8 j2 S) h' m( q
我覺得有人利用網絡嘅力量去達到一d目的,公仔箱論壇) x8 _# X# n% J) R! ?( o4 ~( y
但亦有人想法太簡單,以為殺一警百,點知引起網民high上腦,
tvb now,tvbnow,bttvb; p- D; S2 o2 z( S1 N

' r- K1 {" x6 v+ d+ A" j) h請留意jwxie518帖子
! h, s6 f, G: Vhttp://210.6.90.149/redirect.php ... 5686356&ptid=268475
, ~+ s' v2 S8 i+ ~. |
( I, X: P. y2 j& i& k' l[ 本帖最後由 甘仔超 於 2008-2-10 07:20 PM 編輯 ]
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 甘仔超 於 2008-2-10 07:19 PM 發表
0 D, x9 r/ H  l+ o公仔箱論壇應該咁講啦,件事未明之前一切都係言之過早,8 k  C8 g8 r3 P$ x& b* k1 m8 Z  W
我覺得有人利用網絡嘅力量去達到一d目的,
" Z9 t7 L7 ~) m( m. _但亦有人想法太簡單,以為殺一警百,點知引起網民high上腦,tvb now,tvbnow,bttvb+ H+ a3 j/ p- A+ p3 l
) s) R6 a( Z6 n" z$ o. D, M
請留意jwxie518帖子TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 p' Z/ @1 N  _1 b
http://210.6.90.149/redirect.php ... 5686356&ptid=26 ...
) F: d; g% A9 k/ n5 A3 V; t
請不要從覆回覆, 我已經看了, 不用你提醒

回復 #19 wwinglin 的帖子

我點知你睇左啫,真好笑,提醒一下又何妨,
原帖由 甘仔超 於 2008-2-10 07:50 PM 發表
( ]3 k5 K0 W3 x9 B$ C8 s公仔箱論壇我點知你睇左啫,真好笑,提醒一下又何妨,
( b7 h0 ^& t1 |2 X) d( O  V
我知你唔知, 所以話你知囉~~有幾好笑
站出來唔好剛講大話喇
......問題是她不是話事果只...講不講大話,不是6 `0 s* D8 R. j# r
她可以做決定...
原帖由 city001 於 2008-2-10 02:30 PM 發表
7 _  b  P% v! O阿娇,就当自己是汤唯了
tvb now,tvbnow,bttvb* ^; T* r* _$ o. y) _% e
但阿嬌青出於藍喎?湯唯瞓係度就搵錢,阿嬌瞓係度就蝕錢喎!(我指係本錢。)

回復 #24 Hubert28 的帖子

可以整整佢架嘛!
原帖由 甘仔超 於 2008-2-10 03:05 PM 發表 & H- J2 K+ Y9 Z  f5 q# u
你睇下jwxie518嘅發言先啦,http://www.tvbnow.com/redirect.php?goto=findpost&pid=5686356&ptid=268475
6 l& s' T1 J% Gwww2.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 @; ~* k9 j' E9 e& R1 a5 j/ n' `6 s4 Z
可能遲咗入去, 依家變咗咁樣..............
  \+ z6 N  I' t8 lwww2.tvboxnow.com公仔箱論壇+ z# N& F0 X+ L8 f( B! t6 _

6 L! O/ S2 G* \$ n- b2 W) hwww2.tvboxnow.comwww2.tvboxnow.com! L+ C6 o* Q4 W7 A/ A
指定的帖子不存在或已被刪除或正在被審核。tvb now,tvbnow,bttvb7 l/ n$ d- k' Y0 t' f( u

; S6 O" \7 R! \[ 嘗試轉入主題請點擊這裡 ]公仔箱論壇% A* `* I; m* {" w: _  W1 J
公仔箱論壇7 I! e9 C4 L/ t5 |
www2.tvboxnow.com& }! E/ M9 Z; {' B- O, J/ K

) D! e3 \3 m; e. DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講乜嘢???  self-censorship??
4 H" k0 Q& J& y- `' K1 }' e6 }tvb now,tvbnow,bttvb

回復 #26 jj99xx 的帖子

講乜嘢???係呢度唔講嗱,講番d風花雪月好過啦?
原帖由 甘仔超 於 2008-2-11 01:56 AM 發表
% d; b1 t, T2 n7 A3 N公仔箱論壇講乜嘢???係呢度唔講嗱,講番d風花雪月好過啦?
* J# w2 l# R: |7 g% [( a5 ?0 `2 R哈哈 JJ係超低能 勁搞笑嘛 你唔知咩
原帖由 月※月 於 2008-2-11 02:23 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# n  W  a2 Q' z. N5 m
www2.tvboxnow.com# R" F1 d6 L1 W: W
哈哈 JJ係超低能 勁搞笑嘛 你唔知咩
公仔箱論壇1 w( ~4 c" S; c5 \# l
我,拮,拮,拮....
原帖由 jj99xx 於 2008-2-11 02:28 AM 發表
' _& I. e; A4 p- Y
2 Y, i# l. n! |' e3 p* Pwww2.tvboxnow.com我,拮,拮,拮....
www2.tvboxnow.com, z* M- B% j  n- L1 Q
我讚你啵:onion31: 還要拮我:024: 超低能,話你後生年齡細也:onion10: 勁搞笑,話你夠風趣啵TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 _$ H1 _' W! N7 m
你都學唔到阿嬌的勇敢,站出來接受.你變做女生喇:024: