返回列表 回復 發帖
萬分感謝分享!辛苦老兄了!
......
究竟系陳ceo錯定系鐘小姐對tvb now,tvbnow,bttvb9 K! i  ?- U6 p
我唔知道TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( R: b/ }, ~" _3 Z3 j/ Z  g
我只知道 一個巴掌拍唔想 牛唔飲水唔kin得牛頭低tvb now,tvbnow,bttvb) \1 o1 {5 a  c$ ?; n7 v! G
天真真系可以當冇事發生?天真究竟系一個理由定藉口?各位gill迷系痛罵陳ceo時 又可否客觀點地想一下?
/ M/ X+ a" d' o3 u6 K% A- Atvb now,tvbnow,bttvb一句「天真」就可以不負責任?做得娛樂圈咁多年,你話自己「天真」?唔好玩啦!或者…女性就有這種優勢,一句「天真」,或「我當時唔識諗」,咁就可以得到所有人原諒…同時可以將所有責任推向另一受害者-男方身上tvb now,tvbnow,bttvb  u. U/ `5 w/ I/ s/ Z! Q2 T8 T
我之前講過 影相唔系一個人嘅事 為何事后女方唔立刻要求刪相?“賤男”唔刪?有冇邊個男人嘅子孫根系女方最堅硬嘅地方嘅時候 會唔答應女方嘅要求?tvb now,tvbnow,bttvb' n6 c, D; K+ G$ X, \' I+ i
但你要知道,你只可以呃到个d「天真」嘅小朋友,繼續搵佢哋嘅錢!恭喜你新年發大財!

評分次數

• wwinglin

原帖由 speedmaker 於 2008-2-11 05:45 PM 發表 7 O& C1 t& S8 ?) Y! V: p8 S
究竟系陳ceo錯定系鐘小姐對tvb now,tvbnow,bttvb& u* z5 T4 c" a! d, _' Q
我唔知道TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& ]1 |; Q! ]1 ~7 e" X6 f1 W* g9 g
我只知道 一個巴掌拍唔想 牛唔飲水唔kin得牛頭低
( N# q; V* R- z! T* X1 W天真真系可以當冇事發生?天真究竟系一個理由定藉口?各位gill迷系痛罵陳ceo時 又可否客觀點地想一下?
) y, r4 Z4 t) c: [7 ?' j7 t8 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一句「天真」就可以不負責任?做 ...
公仔箱論壇/ P( [0 g  M5 f& M8 |
絕對認同
原帖由 月※月 於 2008-2-11 03:05 AM 發表
2 _' r: ^- m( v! _7 Stvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇+ V. j6 I: n- ?( f4 G8 j# y
我讚你啵:onion31: 還要拮我:024: 超低能,話你後生年齡細也:onion10: 勁搞笑,話你夠風趣啵9 ^# M3 u( W( X! ~2 i
你都學唔到阿嬌的勇敢,站出來接受.你變做女生喇:024:
+ }3 {* t5 j, H) x* Ytvb now,tvbnow,bttvb你好似阿嬌咁着住個魚網瞓低我就马上勇敢地站出來, 即做!!!
算吧啦, 超低能
人地講笑又關你事, 昂居
講緊乜野買條魚搭條蔥?
男人就好比洋蔥,要想見到男人的心就得一層層地剝,
剝的過程你會不斷流淚,剝到最後才知道,原來洋蔥是沒有心的.
原帖由 甘仔超 於 2008-2-12 06:43 PM 發表
, u) a, ?8 X. N) a  H2 d$ t+ S. v講緊乜野買條魚搭條蔥?
tvb now,tvbnow,bttvb4 P2 e' f- v2 i4 B
有 d 人得閒得濟咪入嚟灌水呃錢 loh
原帖由 jj99xx 於 2008-2-12 06:19 AM 發表
. h# J0 n  ]8 b3 d$ t
) c7 B: m2 n5 d7 w你好似阿嬌咁着住個魚網瞓低我就马上勇敢地站出來, 即做!!!
) e; H2 s, v9 ?4 l1 Dwww2.tvboxnow.com你何止低能:onion31: 還傻傻地 現情況怎會有人疑似阿嬌 www2.tvboxnow.com, W, u: r; j2 x, _
tvb now,tvbnow,bttvb( Z( U) A6 J# i
即做 白痴佬
原帖由 月※月 於 2008-2-13 01:39 AM 發表
; _3 v0 w0 s2 Q2 a; n, J- n公仔箱論壇
7 {: m: d5 K( g公仔箱論壇你何止低能:onion31: 還傻傻地 現情況怎會有人疑似阿嬌
3 V) ^3 `$ t1 k4 Vtvb now,tvbnow,bttvb
) _% v3 S+ }& [( n# _公仔箱論壇即做 白痴佬
www2.tvboxnow.com. l! H- e, S- \
我拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮拮....
誰是誰非,也說不了,大家都有責任!
阿嬌,支持妳复出,站出來,好事!
假仁假義。阿嬌。