返回列表 回復 發帖

感情受到创伤个阵,你会点??

,  描述: 这个时候可以做咩呢??
当一个人受到感情创伤的时候,会做D咩。。9 Q* z3 [( X' o7 X6 [4 t4 Q2 k/ R; |* l
# f7 i. Q4 U0 T. s) c
    每个人都有个人的性格。。会做出唔同的发泄的行为。。4 ?" ~3 J8 p5 @, J, y
www2.tvboxnow.com( x8 s& a( o; X5 I% _

; O5 Y) j4 {7 [4 R  QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。    又希望大家可以在好的方面学习。。
/ S. A, S8 M0 C公仔箱論壇公仔箱論壇6 `' x# i+ g8 u$ Q
    希望各位可以一起分享下你的经验。。+ _5 T" m- }% L4 ]- @6 i
. Y8 H3 w) q# W

評分次數

• vwwo

我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
第一个反应就系去”狂欢“一下先!
结束单身难
6 F3 Z5 N' @# T* F8 H( Otvb now,tvbnow,bttvb重返单身更难
* G6 @6 H1 H- C( u8 ]9 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( [# z- I* w0 A7 ]www2.tvboxnow.com要是无法挽回tvb now,tvbnow,bttvb' f! I5 m% w+ _% L
那就让自己好好休息一下
of cousre so sad la.then will find some friend to talk about it.......talking can make me feel better.........and maybe call "him/her" to talk...yes of couse........he/she may not want..but I like to talk
先大哭一場, 然後大吃一餐, then go shopping
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 lovelycookie 於 2008-7-28 11:57 PM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% ]8 F/ c( c. z. K, I
of cousre so sad la.then will find some friend to talk about it.......talking can make me feel better.........and maybe call "him/her" to talk...yes of couse........he/she may not want..but I like to  ...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ R) y' b( u5 |9 O( z, x, K' U9 C0 ]
公仔箱論壇$ c+ F1 j: O2 n  v" f

" [3 h( Z$ i) p$ e. h0 Q  }www2.tvboxnow.com赞成你的说法,我也是找朋友谈天。可是朋友也有他们自己的生活,无聊时,我就上tvb forum,看看他人的文章和看看他人的感受与意见。看望之后,心情好很多。
-- 用一生的时间制造幸福 --
哈。。哈。。我家阵就试紧三日唔吃野。。只饮水来自暴自弃。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-29 12:27 PM 發表
( m  _3 ?3 C3 C2 V7 t- Hwww2.tvboxnow.com哈。。哈。。我家阵就试紧三日唔吃野。。只饮水来自暴自弃。。
www2.tvboxnow.com. ]( Q8 l$ B1 o8 f+ F9 B1 ^
你因住中水毒啊~~~~~~~~~
原帖由 vwwo 於 2008-7-29 01:18 PM 發表
' Y4 Z' v) C! A5 n8 dtvb now,tvbnow,bttvb+ d' s/ |: \2 i: o
你因住中水毒啊~~~~~~~~~
' W/ u5 ]/ O7 J9 f' M3 `
6 Q$ \" d/ a7 \% N- n哈。。哈。。到时你给白金个阵重手D喎。。
我会揾朋友倾。。。之后静静地去starbucks坐成日。。。第二日出去shopping买新衫。。。换一个新发型,转新look。可能间中会林返起d唔开心既野,但系我会令自己停。我会令自己越黎越风骚。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-29 01:39 PM 發表
" E$ p) n% ~1 K7 s! R公仔箱論壇www2.tvboxnow.com# ^! j: e8 M, ~& I7 c! l# _
1 C$ }, g* m4 q7 _* ?, X$ {
哈。。哈。。到时你给白金个阵重手D喎。。
9 @$ C( d- ~  o1 S% l! cwww2.tvboxnow.com我会既![img][/img]
原帖由 yng 於 2008-7-29 01:42 PM 發表 公仔箱論壇1 c0 b  q7 h) i! @- S4 ]2 z
我会揾朋友倾。。。之后静静地去starbucks坐成日。。。第二日出去shopping买新衫。。。换一个新发型,转新look。可能间中会林返起d唔开心既野,但系我会令自己停。我会令自己越黎越风骚。。。 ...
- e( n& n6 `* {9 }1 F
GOOD,我钟意你呢个态度!!
原帖由 vwwo 於 2008-7-29 02:03 PM 發表
) P' R) [1 v7 f+ ^+ n. U% \3 W- {3 E公仔箱論壇4 v4 g. I  _0 R3 A  Z; r
我会既![img][/img]file:///C:/DOCUME%7E1/home/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg
; o8 F3 i) k& \0 v$ m公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb( i) y* t( q! I  J! s
tvb now,tvbnow,bttvb! b4 T7 d" [' Z* m. V

2 l& S* z: m! e& d& z" J/ ]$ S  Hwww2.tvboxnow.com哈。。哈。。家阵就预支多少来用住先啦。。。
我会叫埋班老友,一起去浦整晚,尽量忘记嗮d唔开心既事。。公仔箱論壇1 ?2 T. b8 k! l" f
时间耐咗就会发觉呢段感情淡咗。。就无咩事了。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-28 07:42 PM 發表 3 W7 c: p! t, l) K( _" O* y- q9 r, j( F
当一个人受到感情创伤的时候,会做D咩。。
9 @& F$ s! O3 {) j. f' j, f6 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: B( Y% n9 Z! l3 n) Q! Qwww2.tvboxnow.com    每个人都有个人的性格。。会做出唔同的发泄的行为。。
, I& q: j+ ?6 P9 E( w% G. }- nwww2.tvboxnow.com
2 _6 z/ H. L6 H. D4 J9 iwww2.tvboxnow.com
! P* F. g" ?0 F+ X( U0 [6 G公仔箱論壇    又希望大家可以在好的方面学习。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) o  |1 b, s1 `, r  w) x3 U* W, y/ R
2 J" r) N- d  {$ D) I7 J7 q% V
    希望各位可以一起分享下你的经验。。 ...
tvb now,tvbnow,bttvb5 k3 I6 {6 I! X! K7 _! t  Q
公仔箱論壇& J  S- c  ?& Z( t4 ?. i, q3 _
www2.tvboxnow.com' V' s+ ]4 h# L. u3 p6 \& ^
你都有跑步..可以发泄啊...9 U: {5 o4 f( n7 ~  M! T
公仔箱論壇  L3 O! ?# m: Q5 O' {( e
如果是我..我会上网灌水
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥