返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

www2.tvboxnow.com: u( {5 ~! d5 W& r4 _
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 v, L; X9 L( y* Y( g! B
tvb now,tvbnow,bttvb9 M7 Q4 l" O* z9 a! d  s+ G% F! f* Y
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色公仔箱論壇$ B7 a7 a* l0 O3 n5 y9 s
bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
& i+ {; c) A' Y; p我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
  t3 V& j0 X% ^) q* r公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
公仔箱論壇/ p: F. J) n$ T; \
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
9 c% m$ J6 |5 \0 }+ z6 nwww2.tvboxnow.com我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
: G9 k/ }# c; }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
& e, s% N/ S6 S7 m$ \, d, h# W
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
4 Q/ I8 z6 d0 V
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
) ^7 E$ G1 `# k* V0 _9 m鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
# T" ]' G9 y1 X' t% R# sTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
/ X, D7 I) G" M# q: otvb now,tvbnow,bttvb好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
7 O. e& @! d. u( ftvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
/ y) l0 v) U. q/ z& T) d$ |! jtvb now,tvbnow,bttvb下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
公仔箱論壇8 m5 y" ], q/ U% |5 I+ k
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
: E7 `* p6 D. v4 p' a: M0 Y0 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
: S) q  j) M! m唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
/ Q3 h  C0 r/ X3 w7 ?1 o8 L/ }! O
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: r0 w! G2 I3 ~7 }# j( Q- ~6 ?
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
& h2 b% y3 r% |" q. q, }2 T2 ytvb now,tvbnow,bttvb我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
www2.tvboxnow.com' W! s( e1 k  ]( ]6 `) p
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
' m$ o! C7 l9 j$ t" p/ Ytvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 B. D0 ~& C# I& P- z$ c
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
4 ^% @/ {% d* G% o! K$ Q( T3 i& t係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
3 @! h- b. s+ d; \& ?6 o0 p3 t% ctvb now,tvbnow,bttvb鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
# C' h9 b1 y' V% c' ~
我個陣冇特別格價個d呀www2.tvboxnow.com* r/ g' B# z0 V
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
www2.tvboxnow.com& \- F; b; E" ^  m) L) D; |
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
9 M( S3 i. g7 `7 b- E' sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) G& f% s, j8 N: B7 A; {( Z
an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
; f4 o$ d  z4 S% f! w* P* C& Mwww2.tvboxnow.com我個陣冇特別格價個d呀
' C, F# u# R$ f: z0 f* ?" Xtvb now,tvbnow,bttvb但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
# b* \3 X/ B- U3 r. H" w6 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
* j' \: o/ X+ a6 y: B* h1 H9 swww2.tvboxnow.com咁都唔錯啵, 多謝師兄報料