返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買& F% I2 x: T6 h8 `
kennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
/ R3 r9 J' f8 H. [
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇) @" Y0 h- q7 |; T$ w
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
# Y8 J2 Q* U2 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我睇過廣告好似話係叫htc sense?
2 ]0 K$ h$ b2 v4 n: K公仔箱論壇不過htc邊部好?
, r* u" z$ x( O/ C) C) d; m9 g6 Q我睇過廣告好似話係叫htc sense?www2.tvboxnow.com* _: G2 v( }/ C# E% L8 n
不過htc邊部好?
& s$ ~: Q0 B$ W7 }7 B公仔箱論壇sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 x1 \# Y  M" o/ @' p
係呀
3 x5 s+ K  {/ p  Q, }/ K4 Xwww2.tvboxnow.com依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) v; d$ @: N4 A7 N. T1 Y) M! H( O
咁htc既話邊部好呀?@@
/ f1 W# _/ D0 |- jsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
7 B& G! K; A3 A% F/ l公仔箱論壇【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
$ E) I3 u* N; D% C( A& z% y/ y
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。* Q5 |* C, [4 h4 g5 I" ^
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
' E5 r  s5 }2 o: f) D& Y: d! UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
5 H) O. D2 t+ R4 Q( N不過香港都有蝴蝶咩???
www2.tvboxnow.com- i# o! V. P2 _& k. n9 o) {( {
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正
2 L! v  {% S$ z" |/ L) ]# atvb now,tvbnow,bttvb不過香港都有蝴蝶咩???
0 }! s0 ?# m) z4 O9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
. k7 K) S9 Q' r' o% F
有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
公仔箱論壇- Z' Q' C+ M) k; p3 Z
係呀
4 E) \- w5 f+ {. ?依家梗係買one啦, 呢部近期大熱* {8 W% d! d# ]5 d! Y' g$ J) B
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 j0 z) a/ k6 ]+ @
個個都話one@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ s7 _* m3 e% n' n
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: f" R! r' |( _- H5 t6 I
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。公仔箱論壇2 f' a* Q' U9 v, s! d$ [
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
( Y3 A: q3 n: q5 G% E4 C蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
1 j4 e5 M8 D" |( ]公仔箱論壇個個都話one@@
/ ?; G! E% G) C9 y: Lwww2.tvboxnow.com我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
1 _4 q5 h& ?% b8 N, _公仔箱論壇sweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
4 o) l* e- s/ P# T) H
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題9 ^/ x; R, ^' A6 r. w1 O
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機tvb now,tvbnow,bttvb+ H% m/ U' S$ |6 T5 }+ b' K9 S: V
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; S" V1 S1 N* ^
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' E2 u- B6 X7 _4 I% p: {  o; J
你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
- }1 ^5 q/ h9 k& T& {! kwww2.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
( f! N% @) f( I$ @6 Z; x  k; s2 Bwww2.tvboxnow.comyes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
% o. S0 `4 s1 x# x# Q$ w例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag