返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!公仔箱論壇( P: [% L+ U$ w! _$ p
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
  ]+ G# r5 M( ?2 owww2.tvboxnow.com呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ x2 {. n7 I- m# S4 l$ n
呢部好唔好用?未用過htc機www2.tvboxnow.com' y* s: ?- X; x: `
你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
' r, P! C) r% \* y3 D0 m0 A
我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
6 {* N; l( v: q1 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1
+ I; r7 b9 L' Y( _/ x' q6 Q9 Uwww2.tvboxnow.com我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499tvb now,tvbnow,bttvb7 T4 K4 z5 V- g/ X5 N: g
acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
公仔箱論壇: x- W0 J% q  q* Y- j. A$ q9 b/ q1 o
唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1公仔箱論壇# z5 b( s( H8 m. w* B
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
3 q. `* J! |* P4 Q% q  ]tvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
1 h& h  G0 Z5 m. c' ~5 }公仔箱論壇有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ S9 H& e* G" ~# ^* i9 ?5 X
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
! Q, h, M/ w  G6 {. Y公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
公仔箱論壇% t8 r0 v" B3 Z: [
係呀, 我覺得白色幾好# w; Z5 T% M# J: U9 d
而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!公仔箱論壇& S) s) x# K% C" e2 f  k; l
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
tvb now,tvbnow,bttvb- V; O* o' N+ L/ c1 V8 ]
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁  N( j8 @9 M4 X6 P: W# _
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
www2.tvboxnow.com$ Q$ Y8 L5 O; w9 _1 I0 v
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
8 U3 L* n+ T, N- Etvb now,tvbnow,bttvbhttp://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
9 O/ w5 l/ f, K9 [1 @8 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
  F+ R6 b) G3 p6 X6 m1 g
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
公仔箱論壇4 u, U, R% Y5 G/ h* Y# y! T
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
  \' D6 w: N; @) l) z4 O) n) c你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
1 i* i) B7 h/ q" Y+ v5 c! QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU