返回列表 回復 發帖

有無人用緊one或者s4?

用緊既師兄師姐, 請問你地覺得邊部好d呢?@@
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
我用緊one, 有d fd就買左s4, 兩部試過我都係最鍾意one, 個mon好正
. R, A: r" z% zi.miss.u 發表於 2013-5-31 03:28 PM
tvb now,tvbnow,bttvb2 r& I+ Q: Y+ u& H; J
咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱
$ h3 |2 N4 o; W- v* Z7 `www2.tvboxnow.com咁你覺得s4點??想知兩部會唔會話偏色咁呀?
3 X! Y6 g% K; Mtvb now,tvbnow,bttvb米奇老鼠 發表於 2013-5-31 03:43 PM
, `0 M) g- ^, S$ M9 Y! I& x; T$ R3星機用既amoled出名有偏色問題, 同埋烙印, 黑斑等, 係通病黎5 C  o; H! K7 J  i( ~, v+ N1 o
講mon一定係one靚d
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便
S4使用中, 但用落麻麻...佢個D眼球追蹤之類既新功能感應得好差, 而且玩幾玩機身就超熱4 Z+ p  d) p# l5 F+ ]# \( B+ W4 J
maydayy 發表於 2013-5-31 06:40 PM
( @4 Z' ^! W  E5 J! ~連傾電話個d都會熱??公仔箱論壇2 u/ ^% \( i! p& P7 D  @
我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
tvb now,tvbnow,bttvb- m+ o+ X7 V! S! V5 ]
連傾電話個d都會熱??
/ N  E% F. W) D# c$ N1 U我本身好期待試玩新功能, 你咁講即刻扣晒分
6 B# P+ M& x' ^! S# G$ {7 ?" B公仔箱論壇米奇老鼠 發表於 2013-6-1 04:35 AM
, X- {2 ^& E9 x* v7 G係, 用一陣就會熱
  L7 P1 w- [5 T. b+ i公仔箱論壇講真呢個價真係唔值囉, 如果俾我再揀我會揀one喇今次
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
用左one兩個禮拜, s4我未用過唔知, 但我覺得one好好用, sense tv好方便公仔箱論壇+ \1 k( |4 C  R: Y) M2 E& p
沒有人像你 發表於 2013-6-1 04:21 AM
4 |% [  g' F3 aSENSE TV係咩黎架??
公仔箱論壇/ V! D3 y% o: I2 ]
SENSE TV係咩黎架??
2 y# ?+ j3 }, `3 y  D. |/ mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 j  v- a" O% J' i
可以將one當做遙控$ Z0 p3 G; L! K1 F
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用
我都諗緊買唔買ONE好, 但未試過用HTC既手機, 唔知好唔好用呢...
7 O3 f' n; R/ s, s7 p+ G/ w5 K魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 05:39 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. I$ W+ C! Q+ |4 @; l
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
% o$ S( z( S7 h6 \: h可以將one當做遙控TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( z9 q4 N! Y: S: e; H: ]$ C0 `3 M
其實sense仲有好多功能都好方便, 最好就係唔洗自己set一大輪丫嘛, 咩人都識用www2.tvboxnow.com; p! [6 {9 t% g5 \8 _, {) M3 ]9 |
沒有人像你 發表於 2013-6-1 05:54 AM
+ U- i8 q- ?7 D* v4 c7 p
咁犀利
5 H8 i4 z% `9 O4 o公仔箱論壇我今晚都出去試下部機先
) [0 A8 P0 {  [; |; A0 ^! z
我都買左新一,呢部係我第一部用既htc機,初初都擔心唔知好無用,但用過後發覺原來勁方便,佢個ui同好多工具係比其他手機更加易用架
+ y6 @" |' J( `8 J- q1 J- l/ G4 awww2.tvboxnow.com魚柳bell 發表於 2013-6-1 06:20 AM
6 o3 M, u+ Z- ]' @6 b公仔箱論壇wow,你幫我打左支強心針. E  B" r- X1 G% G. J  F& n% \
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
! B! s9 d& d5 ~& w  Kwow,你幫我打左支強心針公仔箱論壇0 q% \" m. A( ?4 @  p( }
丫係喎,我仲想知d電用得快唔快?
9 y3 H' a7 E, s* }; r! a魚蛋燒賣 發表於 2013-6-1 06:39 AM
公仔箱論壇" o+ O6 V8 _2 i9 \
我覺得d電都ok襟
. `$ Z- T- n. e, Q' ]你有興趣可以search d blog睇下, 好多都有試玩文
0 v- v# i6 i. J( W' ?, NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。http://www.kiri-san.com/blog/articleDetail/1839.htm