返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

9 ^: k) A" x2 u# _* H) i
公仔箱論壇8 e0 `5 Q0 R2 A& V5 T0 O0 G
公仔箱論壇& ]6 r2 d- m" c
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
) d, B0 g& T) b% q4 c* bbombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
) G( i1 R" w, B: {: {) O$ F& S
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
% Z* s2 A/ q) W, z5 o/ M, ~www2.tvboxnow.com晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
tvb now,tvbnow,bttvb9 e- V" q  W/ v+ P0 w6 v
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
tvb now,tvbnow,bttvb; D1 J3 i0 m* y
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# W" p! ~* q6 u, r2 N! h8 v9 Y  o
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
$ x7 W* Y' x) M" o. m  hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
& B9 C9 h3 m" P3 d# zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
6 \4 v; O. ?2 |! {. fwww2.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ N/ E, U- i6 O7 t0 f1 O6 Y
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
( Y5 l% V1 a3 W% W) z公仔箱論壇好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機tvb now,tvbnow,bttvb1 m; i: D# w1 W
bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
公仔箱論壇, w% U; U9 N  f) p
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
# ]+ P# Q0 @  VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
% Z, c0 ~2 q. {0 `9 W1 e1 Y; X+ V: Ltvb now,tvbnow,bttvb晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
www2.tvboxnow.com+ H& q. z: e5 f! j
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
tvb now,tvbnow,bttvb; z: p1 I( ^1 r7 L* x
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
( A, C' c( l- F* J# h& r: Y晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
tvb now,tvbnow,bttvb& h# S& q  }+ K6 o) `- A, \2 q
我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' a8 u0 v4 Z- D: H  p, ^
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多' Y% Z6 L$ r! Z+ s& L4 R: U
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
8 }! e9 [' E6 }2 o! ~2 z  z& h3 I0 [tvb now,tvbnow,bttvb係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
www2.tvboxnow.com, n) K# \6 L% v9 z( a
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
1 q* H; p7 z+ S& x/ t5 Ywww2.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
( Q5 u2 R7 h# z4 U1 qtvb now,tvbnow,bttvb我個陣冇特別格價個d呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; ]6 p7 h0 d4 H. H
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
0 I' O$ K0 A9 a( B+ U) r- Kwww2.tvboxnow.com我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?+ [3 a5 ~" I# T$ `9 u% t
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 ]5 E7 D# c2 p2 \
an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
9 u7 y+ ~1 q0 h我個陣冇特別格價個d呀* U* s) o* m  Q$ r
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
) H% H- S8 R5 y. \3 c- d' Abombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  q3 H) p6 h& ]9 [$ i* s
咁都唔錯啵, 多謝師兄報料