返回列表 回復 發帖

想買手機, 請大家比d意見

我budget 5500左右, 主要都係影下相上下網, 有邊部岩我呢請問??
講影相既話就買htc one啦, 我覺得d質素拍得住相機~
講影相既話就買htc one啦, 我覺得d質素拍得住相機~
8 x( t& P$ ?0 Z3 L2 m公仔箱論壇9時16分 發表於 2013-6-1 07:59 AM
公仔箱論壇. G# S- \. x( \; z7 c
師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?
- A$ S/ V9 J) @5 W" wtvb now,tvbnow,bttvb師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?
+ p( O& b( u2 T. B' s! uiamrick 發表於 2013-6-1 08:17 AM
; y& S5 X0 }' {3 b4 A6 p7 Z6 Uwww2.tvboxnow.com下,400萬會唔會唔靚架?其他手機像素好似高d架喎
# B  ~. r: U  w
師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?
! a5 Q: A1 E, W公仔箱論壇iamrick 發表於 2013-6-1 08:17 AM
公仔箱論壇/ `# d- ]: Z: Y  Y7 z: \- c$ P
s4雖然像素高, 但我之前睇返d試機文, one影出黎既相質素反而仲好d添, 可能始終因為感光勁好多
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 J2 ?) `) n' k& r0 p  W" B
下,400萬會唔會唔靚架?其他手機像素好似高d架喎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' C& E- z" b, Y9 x5 J2 V
sweetcherry 發表於 2013-6-1 08:33 AM
8 w2 b6 W# i& t: n4 V7 u6 owww2.tvboxnow.com唔會啦, 其實不嬲像素高都唔=畫質好
  c! U5 w; t+ g4 F; s9 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。仲要配合埋鏡頭等等架
& F+ O! c. @1 G% ]  a  ^公仔箱論壇你睇d單反像素都唔夠dc高, 咪一樣靚好多d相
近期都係得HTC ONE同S4架姐. ?; J2 v% A' N- G1 d
但依家S4好多問題,例如過熱咁,你真係買既小心D,之前新聞有細路用3星手機爆炸整傷左
, }6 W$ V4 d9 J3 ~3 j/ e公仔箱論壇唔會啦, 其實不嬲像素高都唔=畫質好
8 F- x  a) ^$ @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。仲要配合埋鏡頭等等架
8 ?$ p8 b' m$ @8 G7 L) Fwww2.tvboxnow.com你睇d單反像素都唔夠dc高, 咪一樣靚好多d相TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ S9 h. N. J4 Y2 ~3 C% E
9時16分 發表於 2013-6-1 08:53 AM
6 X. s9 f5 G6 u( b& k# e
又好似幾有道理..哈哈
# c/ ^* S" D/ Y5 n想知呢部ONE影相多唔多野玩架??
近期都係得HTC ONE同S4架姐TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% Q, F; Z! }2 w, [* t% u
但依家S4好多問題,例如過熱咁,你真係買既小心D,之前新聞有細路用3星手機爆炸整傷左tvb now,tvbnow,bttvb& V3 z; [& F3 t
巴打bro 發表於 2013-6-1 09:12 AM
3 A) Z1 F/ w" ]) [; d
嘩, 咁真係好恐怖喎ONE散熱OK嗎?
% O1 c2 g% U8 Z5 W公仔箱論壇嘩, 咁真係好恐怖喎ONE散熱OK嗎?
9 X' ], V" m# LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。sweetcherry 發表於 2013-6-1 09:23 AM
. ]: i5 d3 H4 U2 Z0 o0 _' DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱
; c/ r) f* s9 i( g) [$ |1 `! M又好似幾有道理..哈哈
1 ^/ H7 M. L: cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。想知呢部ONE影相多唔多野玩架??4 L! U  V3 O& Y: p2 L
sweetcherry 發表於 2013-6-1 09:22 AM
* z- a" _! K# y9 K多, 特別係個zoe動態相薄好得意, 你有興趣可以睇睇d blogger既分享文呀: http://blog.yahoo.com/YvonneCorner/articles/1248309/index
tvb now,tvbnow,bttvb+ A0 o: `7 T& t( ?* h
金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& k, i* p0 ^9 A& p
巴打bro 發表於 2013-6-1 09:37 AM
! t, W* l. }# ~) e& p公仔箱論壇係呀, 我以前用s3試過燒左
+ f# \6 x& C4 N6 r# Z1 _6 t% c0 m
金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱tvb now,tvbnow,bttvb) {7 J9 H) o& j; F. ?. D# S  Z9 k
巴打bro 發表於 2013-6-1 09:37 AM
tvb now,tvbnow,bttvb$ G  [" i! X$ C+ v- A% _
ic, 咁我都放心d, 一陣真係爆炸就大件事
www2.tvboxnow.com( F3 T# t9 ~2 [% z: Q& b. `
多, 特別係個zoe動態相薄好得意, 你有興趣可以睇睇d blogger既分享文呀: http://blog.yahoo.com/YvonneCorner/articles/1248309/index
- @% b9 ?( m( W0 o7 y* g9時16分 發表於 2013-6-1 09:52 AM
tvb now,tvbnow,bttvb1 L* V7 \$ |! W1 q3 k
thx!!好詳細呀講得, 原來咁好架呢部
影相既話就1定係one ga la, 而且又岩你budget