返回列表 回復 發帖

iPhone!又係iPhone!宜家出街實見到的一個現象

,  描述: 我都想有部iPhone 4,可惜冇錢買呢!唉....
今天出街乘坐電梯時,在我後方和右方都分別拿往iPhone 4,上到小巴坐我前面的哥仔和之後上車的女仔同樣手持一部iPhone。到我去到食飯的時候,我竟然被iPhone前後左右包圍往 ,到我乘港鐵回家時,只係我所在的車廂內最小就有6人手上都是拿著iPhone,可想然之香港既手機市場基本上已被iPhone弄斷哂,難怪有人說iPhone 4等同於黃金差不多啦 !但到10月微軟首部自家開發的智能手機Windows Phone 7 面世,以上的境像還會出現嗎 ?
注意:本區並沒有強制性回帖才可下載,如有心回帖的話,就請勿胡亂回覆無意義的回帖〔 例如dddd頂頂頂頂 〕。一經發現將會嚴厲處分,即時禁止訪問討論區。
me too, I am using Sony Ericson K700
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
ask admin to sponsor both of you

冇咩睇好Windows Phone。。
每次microsoft推出某D產品都係雷聲大,實際上冇乜用。。
今天出街乘坐電梯時,在我後方和右方都分別拿往iPhone 4,上到小巴坐我前面的哥仔和之後上車的女仔同樣手持一部iPhone。到我去到食飯的時候,我竟然被iPhone前後左右包圍往 ,到我乘港鐵回家時,只係我所在的車 ...
nokiawing 發表於 2010-9-8 02:20 AM
名牌效應 不過其他廠又唔生性   冇創意 又貴 服務又差
ask admin to sponsor both of you
blueocean 發表於 2010-9-7 02:56 PM

can you help me out, please ~~

can you help me out, please ~~
JackyNelson 發表於 2010-9-8 10:35 PM
how to help wor
admin knows me as mouse

how to help wor
admin knows me as mouse
blueocean 發表於 2010-9-8 10:32 AM
orlando having Mickie Mouse,

NYC has a blue mouse
orlando having Mickie Mouse,

NYC has a blue mouse
JackyNelson 發表於 2010-9-8 11:45 PM
a blue mouse....I am very rare

a blue mouse....I am very rare
blueocean 發表於 2010-9-8 10:57 AM
TO ME .. very scary
環境迫成..... 全公司人人手拿一部, 你冇....冇話題, 冇溝通.
好似被隔離.我冇買, 佢地話我 out , 惟有 同佢地講...我等緊白色.
環境迫成..... 全公司人人手拿一部, 你冇....冇話題, 冇溝通.
好似被隔離.我冇買, 佢地話我 out , 惟有 同佢地講...我等緊白色.
lex2 發表於 2010-9-18 08:53 PM
我感覺黑色不太美,所以都等著白色,聽聞下個月會出白色。
iphone de 时代来了咯。。。。。。
IPHONE真系甘好用咩??