返回列表 回復 發帖
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:40 PM 發表。 www2.tvboxnow.com. S" Q. Y! C% d+ b
我比你估啊``` ;)
# I8 T) B/ a8 I$ C) U) l0 O
睇你間房既房門 你應該吾係香港

回復第 25 帖由 shineboy09 所發的帖子

有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[
( t) j6 c5 c; G. k" ^3 d, B公仔箱論壇又唔見你同我TALKK*!!
1 n5 E5 S$ C: J! W& E, swww2.tvboxnow.com 心 淡 了............ * ~~
o甘你覺得我本人呢..?
6 }; H) A5 ~) [: d; L; p, b3 v# Nwww2.tvboxnow.com-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...
1 t% M$ S' P* a! K6 }公仔箱論壇,,我唔多鐘意keep相係到.......
% g9 L+ K  b1 ?; o公仔箱論壇唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:44 PM 發表。
* [0 t! A. c& X( Vo甘你覺得我本人呢..?公仔箱論壇6 C+ G7 P  M/ e
-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉..., [: v" d9 J" x, r( W1 v
,,我唔多鐘意keep相係到.......& I* {$ t2 G. [
唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
tvb now,tvbnow,bttvb& F. a6 l* ]6 {7 `) v* o
本人都似香港人既,支持下先貼街ma,贏左夠做vip 喇
下.. VIP* 又點做嫁..?*2 i. e9 _8 w5 P6 Y1 U$ B
有大把人靚過我係到..& T+ H$ d" D$ x0 r* r
一定唔會贏既.. = =
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:49 PM 發表。
7 |3 Q0 \) ?2 }6 W7 t! N下.. VIP* 又點做嫁..?*TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ M  S# d) s6 f2 V# e- U$ c8 j
有大把人靚過我係到..
: G# V$ u+ C& A# J* @$ l, Z$ r公仔箱論壇一定唔會贏既.. = =
" Y! ^% Y+ n' ]" R: P* Z9 G  E公仔箱論壇哈哈,應該係多分同多貢獻ge會員就做到tvb now,tvbnow,bttvb8 }  I/ U! J1 Q8 \9 f
我就做吾到喇, 我都係建議下啫,你參加我會投你既tvb now,tvbnow,bttvb- v  _5 A8 F2 U7 W' D. T0 y
點都有一票喇,你係咪係外國嫁
) f- D3 m& S* U, G2 _2 v( ?0 z- \' V: c# Z
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 08:44 AM 發表。 www2.tvboxnow.com  c& O: |' D5 e8 m- P# i
我太樣衰啦...
$ z! ^( X" f3 ]% @/ ?9 VD都唔樣衰...仲好靚靚``tim”加上你好slim呀...羨慕死我啦...
5 U+ B4 `! A  m; ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
换照片了啊..!!!!tvb now,tvbnow,bttvb% u4 H  J- p8 C* \
pretty..>!!!:014:
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 03:42 AM 發表。
9 E% J! G, q9 \) P% V' e. l有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[
; R1 ?5 v% g/ `0 G% e& @' Q& e" e又唔見你同我TALKK*!!
! j0 z' r/ v% ^1 i% K2 K* Pwww2.tvboxnow.com心 淡 了............ * ~~
; E7 U; Z6 O; h6 Y/ A: |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 L5 G! b5 |& e 我邊有啊。。。
; |& }( o- ~, z8 A- `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我地呢D做啊孫既當然係要孝順啊爺啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. G% M* ]' e$ l* ]" L
區係長輩嘛~~
7 h  E3 r: r5 x0 }5 h2 e公仔箱論壇我當然係要卑返少少面區1 w3 A9 i0 a6 Q3 _
(唔好同區講啊)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 ~$ _0 g- \  y. O: e0 P1 J# C
好啦e+同你TALK啦
9 u$ s. w6 i3 \: R* Qe~~ 你又換佐相啊?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ S+ z' ?& S: U0 e9 ?
かゎぃぃ です~~ ) B0 i/ u$ W' B  E
幾時得閑出黎陪我行街姐tvb now,tvbnow,bttvb$ A1 L, m* a3 W, c7 E, A1 v, S
我等你啊
第二張笑得好靓
琦琪, 我知你係邊個啦tvb now,tvbnow,bttvb# [0 F: c- s5 N3 A
=_=我有你msn嫁公仔箱論壇( o% e( Z3 Z% x/ S' K) l8 n  {% Q. g
我兩三年之前用[email protected]呢個msn嫁 9 D; c) w4 J4 }

6 h( H  j1 `7 t7 I* l我一睇到你招牌笑容IMG027.JPG就記得了- -$ y+ F# i- u* i* a
www2.tvboxnow.com( {. H' {9 B- T8 T+ v. R1 G
估唔到係度見到你=0=
6 n+ Z& @* @" s0 H# L% v公仔箱論壇
; N* c! q7 `) M* ]) Otvb now,tvbnow,bttvb[ 本帖最後由 jwxie518 於 2007-7-30 04:27 AM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復第 41 帖由 jwxie518 所發的帖子

原來你比我仲狼
) b3 D# D0 v+ Q" i! Atvb now,tvbnow,bttvb2,3年前已經識得人???
5 V+ w# q) J+ e8 c- e1 z: K; W: a我地得閑過去談下區
原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 04:31 AM 發表。
1 \/ A& B/ s2 G" q2 z3 { 原來你比我仲狼7 G7 T& X6 H0 G  z! W
2,3年前已經識得人??? " z( L8 A+ P3 `
我地得閑過去談下區
www2.tvboxnow.com6 e# b) s' y. E9 u/ f/ x/ r

; e3 J2 x8 O; U0 X, t1 f$ YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。其實我同佢無乜傾計嫁-.-公仔箱論壇, z, ^( q- B+ t$ d4 S' Y
我都唔記得左點樣識佢...點解會有佢msn=.=公仔箱論壇* H" ?, e: s+ \( F
N年前的事
长发靓女:014: tvb now,tvbnow,bttvb: q2 @, }: i& o8 Y, I8 G; Y
   最仲意第2张@@~   好靓
冬来,雪倾城;爱来,情倾城...
冬过,雪化水;爱过,情化泪...

回復第 43 帖由 jwxie518 所發的帖子

你之前去過CANADA??
/ J" c: i  _0 ?  Z+ J" }www2.tvboxnow.com定係區到過紐約???