返回列表 回復 發帖
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:40 PM 發表。 2 {9 u- r4 T6 ^; w8 W
我比你估啊``` ;)
6 Y1 g1 V" y; b1 r
睇你間房既房門 你應該吾係香港

回復第 25 帖由 shineboy09 所發的帖子

有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[
- B9 E. ]: E+ ?$ `, F公仔箱論壇又唔見你同我TALKK*!! ) H% U" {! s0 q7 ]
心 淡 了............ * ~~
o甘你覺得我本人呢..?
1 u- C4 j5 q0 r7 z+ Z) K- \-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...
& S$ K0 m( X  |) y3 L7 t,,我唔多鐘意keep相係到.......
7 p0 K6 N+ a! v. g2 q6 k唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:44 PM 發表。
( ]8 W( B( N, U2 w5 V2 o+ a# A0 I公仔箱論壇o甘你覺得我本人呢..?
3 p9 }6 O! H3 K' M& K7 `; RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...( r0 b3 F: r+ M! i9 W
,,我唔多鐘意keep相係到.......3 R/ F$ H3 y, w( b3 `: }2 {
唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
tvb now,tvbnow,bttvb/ g  m! J4 I3 `
本人都似香港人既,支持下先貼街ma,贏左夠做vip 喇
下.. VIP* 又點做嫁..?*TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! F8 h3 f  `; Y* v
有大把人靚過我係到..公仔箱論壇: ?) L3 b7 L+ q$ i/ {0 e& u
一定唔會贏既.. = =
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:49 PM 發表。
4 w! ^/ o) U5 A, Q0 U$ R8 U  ctvb now,tvbnow,bttvb下.. VIP* 又點做嫁..?*9 A. A: w) r2 ]- a2 U* I$ r
有大把人靚過我係到..tvb now,tvbnow,bttvb) h3 O3 U/ @8 L3 Z. |4 p0 P
一定唔會贏既.. = =
  I" W9 Z) c5 T" G2 _2 Q公仔箱論壇哈哈,應該係多分同多貢獻ge會員就做到
( C: D" `! P1 B6 c( H3 }- cwww2.tvboxnow.com我就做吾到喇, 我都係建議下啫,你參加我會投你既TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- s2 p( ^6 L3 g/ p! x
點都有一票喇,你係咪係外國嫁  P1 @' ~' R, a9 W# {
5 E3 n, d% d2 l: L
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 08:44 AM 發表。 tvb now,tvbnow,bttvb# V7 F% N$ V4 F" ?$ @
我太樣衰啦...
4 P6 ]! S$ z1 |3 H7 C% yD都唔樣衰...仲好靚靚``tim”加上你好slim呀...羨慕死我啦...tvb now,tvbnow,bttvb; K, \5 O) |! O
换照片了啊..!!!!
* Q4 }& S( @' g8 z7 G& ~公仔箱論壇pretty..>!!!:014:
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 03:42 AM 發表。 * `, b% b, N: |) }" L
有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[2 v1 }) U* {; V
又唔見你同我TALKK*!! * x/ [6 U% ~' r
心 淡 了............ * ~~
tvb now,tvbnow,bttvb1 U" c2 m! Z  y5 ^0 _

3 |0 M3 I0 @4 u) q( y: Z0 _ 我邊有啊。。。
. a3 J; \+ ^# I我地呢D做啊孫既當然係要孝順啊爺啦/ `+ Q5 I* d% H3 g  V: }; J
區係長輩嘛~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ f# W0 b+ T! d  x2 _- h
我當然係要卑返少少面區www2.tvboxnow.com) [6 s. p$ g+ Z+ U2 S6 |
(唔好同區講啊)
" c$ M6 }, `; t* X2 Y: i; r' l+ P好啦e+同你TALK啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. H$ {6 |$ m) l, n! j
e~~ 你又換佐相啊?tvb now,tvbnow,bttvb9 q- I9 s# ~' ^. j, r6 s
かゎぃぃ です~~ tvb now,tvbnow,bttvb9 @6 Y$ ~) w8 g& ?
幾時得閑出黎陪我行街姐www2.tvboxnow.com3 Y5 I: w: \9 w) M& P5 s
我等你啊
第二張笑得好靓
琦琪, 我知你係邊個啦www2.tvboxnow.com5 U: g& T/ s0 e$ i* c* d. a
=_=我有你msn嫁
2 T3 ?. G. [( mtvb now,tvbnow,bttvb我兩三年之前用[email protected]呢個msn嫁 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' Q0 A2 p: X% X; c
8 ~5 R$ w% T( g& K/ [
我一睇到你招牌笑容IMG027.JPG就記得了- -
( ]4 [: |- H3 p8 qwww2.tvboxnow.com1 L7 G/ \: w+ c9 i- c9 u3 s
估唔到係度見到你=0=- g1 U: [, x. K: Y& [

- B) n: ?& X6 b5 u0 i5 `tvb now,tvbnow,bttvb[ 本帖最後由 jwxie518 於 2007-7-30 04:27 AM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復第 41 帖由 jwxie518 所發的帖子

原來你比我仲狼
# {; }  P. B% T  `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2,3年前已經識得人???
  y, g' Q: h5 w$ @/ W) t+ Zwww2.tvboxnow.com我地得閑過去談下區
原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 04:31 AM 發表。
; O, ^1 I2 R9 V2 N公仔箱論壇 原來你比我仲狼
' v7 A. h7 k$ G" L' H7 Ntvb now,tvbnow,bttvb2,3年前已經識得人???
5 n( C7 w3 p; B$ VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我地得閑過去談下區
# [( J  Z  h0 z$ A# r: A  ~& [! Z

( x* T5 S8 s; r$ M5 E; Y4 twww2.tvboxnow.com其實我同佢無乜傾計嫁-.-
$ d5 Y; H. ?# d3 V3 u/ P- F2 Dtvb now,tvbnow,bttvb我都唔記得左點樣識佢...點解會有佢msn=.=
2 Q5 p8 H, l3 J" \+ fN年前的事
长发靓女:014: tvb now,tvbnow,bttvb( |# u+ X0 J$ }4 i% s6 B
   最仲意第2张@@~   好靓
冬来,雪倾城;爱来,情倾城...
冬过,雪化水;爱过,情化泪...

回復第 43 帖由 jwxie518 所發的帖子

你之前去過CANADA??
! K) d! F, I* [2 F定係區到過紐約???