返回列表 回復 發帖
版主啊,我入嚟呢度一陣就跳2次以下網頁喇!跟進吓啦公仔箱論壇" @$ j1 y; ], q8 v% x* a! T: `* ]1 f
hhttp://mobile.reesun.com/01/01_001/index.html, p. t: B) x4 {' E3 e! @4 A; j# \
mr2907 發表於 2011-8-31 10:11 PM
http://os.tvboxnow.com/thread-1618846-1-1.html
3 Q; J' z& I# d& \+ m, L0 x我没能为力呀,我估系香港系统出问题,因我大马入论坛没咁ge问题 你试下用os.tvboxnow.com
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
發貼是一種責任看貼是一種享受回帖是一種支持
* B* l: l2 _* A, B2 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 z- D& e/ P8 h, U  l$ ktvb now,tvbnow,bttvb
我有时间的话会再回来的。。。。
$ j1 k% l. d; z1 Q公仔箱論壇icy97 發表於 2011-8-31 10:16 PM
/ S, V$ X7 o# h
安顿好之后,无妨碍读书的时候就可以入黎探我们啦
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
公仔箱論壇6 c: k2 N! ]4 G3 S* n" \
有无试过换另一个浏览器试下啊TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ G3 C0 q" K- ]$ g" W5 a
lhy92725 發表於 2011-8-31 10:16 PM
去第2度post new冇發生過,係入呢度先會咁囉
你用緊邊個?我只用ie咋公仔箱論壇$ ]3 h& G  u& K4 g
mr2907 發表於 2011-8-31 10:17 PM
# }% i. b- F$ l, [% @公仔箱論壇我用google chrome的。。。。
small cat when u leaving to ur uni ??? start ur class on monday ?
- B! o8 d. Y3 t2 Z* ]tvb now,tvbnow,bttvbhwangks 發表於 2011-8-31 10:15 PM
$ S" l' ^( ~+ j( X6 w4 `* I/ t公仔箱論壇九月三号早上出门吧。。。。四号要报到。。。。
簽名被屏蔽
http://os.tvboxnow.com/thread-1618846-1-1.html1 B  a+ h% w# W( _, _3 u9 `
civicboy1969 發表於 2011-8-31 10:18 PM
呢個我都有入過,不過冇留意到,咁我要試試先知喇!
簽名被屏蔽
去第2度post new冇發生過,係入呢度先會咁囉
+ {- P) \% M  U8 F2 ^mr2907 發表於 2011-8-31 10:18 PM
. f+ X! d9 U* F( atvb now,tvbnow,bttvb呢度有几个服务器连接,你试下用第个
條骨都無佐lu
www2.tvboxnow.com/ {$ n: x9 a( a
安顿好之后,无妨碍读书的时候就可以入黎探我们啦
4 w' ^3 S1 K+ j9 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。lhy92725 發表於 2011-8-31 10:18 PM
猫大家姐,我会的。。。。
簽名被屏蔽
( s7 `1 [0 ]& g5 s* [/ X九月三号早上出门吧。。。。四号要报到。。。。8 G' E0 {) I/ X' s9 T. n  K) `
icy97 發表於 2011-8-31 10:20 PM
8 D7 T9 g; [- S星期六就出发啦?' l0 d# z  J' K" ]
早少少去都好tvb now,tvbnow,bttvb: Z: s4 [" c  L8 X) ^4 R8 ]" ?
陌生地方要适应下
條骨都無佐lu
so saturday go terenganu, i really miss my student life ...公仔箱論壇) Q  f3 ~6 ]0 V& O
hwangks 發表於 2011-8-31 10:22 PM
www2.tvboxnow.com# H! z6 a' C2 e' N6 I- Z2 l2 B
是的。。。。我觉得四年很快就会过去的。。。。