返回列表 回復 發帖
not raining here ...

fls125 發表於 2012-4-23 02:09 PM
ohh..here now so suddenly stop already, just now rain so heavy..for /.......5 mins~
~DingDong-Q~
8文都几贵下波~。。。
我呢度。。如果新人书记。。。都差吴多是千五二千多dd...
不过吃碗面就差吴多 3 到4文甘。。除非去d高级d的餐厅。。就8文到几十文都有~ ...
wasimasterQ 發表於 2012-4-23 01:53 PM
8文只是街边小食档
18文就是所谓茶餐厅
條骨都無佐lu
8文只是街边小食档
18文就是所谓茶餐厅
lhy92725 發表於 2012-4-23 02:34 PM
...等待紧希望有日可以做爆发户~
惟有寄望中下六合彩啦
條骨都無佐lu
惟有寄望中下六合彩啦
lhy92725 發表於 2012-4-23 02:47 PM
买左几年。。。。浪费坐几百文,,都味中过~
甘易中,个个发达吾做工啦
條骨都無佐lu
头先尽然入吴到tvboxnow呢个网站。。依家先入得到来~
好累好想睡觉啊~

Master Q ... see you

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
fls125 going home already??

bye~ see you...
not raining here ...

fls125 發表於 2012-4-23 02:09 PM
Raining here。。。。luckily got home in time....
呢家我呢边都落紧大雨
條骨都無佐lu
Raining here。。。。luckily got home in time....

SweetLemon 發表於 2012-4-23 05:39 PM
Lemon sweet sweet ....

this icon is good, fls
Master Q ... 早晨
夫子 good morning。。。