返回列表 回復 發帖
1st.  Thanks your in-depth introduction for 24味
2nd. Really cannot think your music cultural accomplishment is so noble. . .Admire you
3rd. May knows what type of music you like?
Hello 夫子!
很久沒來跟你打招呼.
24味呢期在HK好多电台都播佢地好多歌
都算几有名气架啦
lhy92725 發表於 2012-5-10 12:09 PM
唔知啊。。。寻晚同阿头饮嘢果阵听到。。。觉得几好听(D音乐节凑)
又唔知係咪饮到猫猫地先觉得好听。。。所以多口问句嗻。。。
Anyway。。。多谢大家嘅分享。。。
夜嘛嘛去队酒
條骨都無佐lu
同D阿头同事联谊下嗻
其实大公司,应该有好会计负责做数
高层会计师系米其实吾使点做野架
條骨都無佐lu
鬼II 平時聼乜多呀
我古典  Jazzy  男女高音歌曲  中樂 都聽
用既中介器材是胆擴音机
其实大公司,应该有好会计负责做数
高层会计师系米其实吾使点做野架
lhy92725 發表於 2012-5-10 02:09 PM
我呢D中上层(响我部门计)平时月头月中都冇セ点做嘢。。。
高层会计师反而要签呢D签果D咁囉。。。
基本上佢只係将我地做好嘅嘢响开会果阵Present下Explain下咁咋(我觉得啫,事关我都未上过顶楼开会)
Hello 夫子!
很久沒來跟你打招呼.
vandas 發表於 2012-5-10 01:44 PM
hallo Vandas~
真是好耐某见到你咯~。。去了那里啊?
~DingDong-Q~
鬼II 平時聼乜多呀
我古典  Jazzy  男女高音歌曲  中樂 都聽
用既中介器材是胆擴音机
ob51330 發表於 2012-5-10 02:09 PM
我无咁讲究架。。。电台播セ就听セ囉。。。
有时吃饭,行街,饮嘢果阵听到好听嘅都会买碟(以前)依家。。。Download囉
我呢度唔兴胆机架。。。想买都唔係咁易搵到。。。
其次。。。我惊俾人骗啊。。。都唔熟D胆机音设,音色,价格咁。。。
OB甘犀利,听男女高音歌曲
條骨都無佐lu
係歌劇 Opera 先啱
即係果D。。。呵呵呵~~呵呵呵呵呵呵~~~
哈哈。。。唔係几识欣赏。。。
係歌劇 Opera 先啱
ob51330 發表於 2012-5-10 03:44 PM
~DingDong-Q~
甘鬼高档,吾识欣赏喔
條骨都無佐lu