返回列表 回復 發帖
咪乱拜啊....
哈哈,想拜你为师嘛~

一拜某所谓ge...。。.三拜就吴好啦~
~DingDong-Q~
馬太師係利物浦球迷都唔去我地頭支持吓...
go2david 發表於 2011-12-20 04:54 PM
利记版主....失敬...失敬...
静悄悄的我走了,正如我静悄悄的来.
哈哈,想拜你为师嘛~

一拜某所谓ge...。。.三拜就吴好啦~
wasimasterQ 發表於 2011-12-20 05:05 PM
咪讲甘多....几时派圣诞礼物....
他ge头像下边的确是写太师嘛~
wasimasterQ 發表於 2011-12-20 05:01 PM
你升仙 no 係升級時都會做嘅
外星貓E生
咪讲甘多....几时派圣诞礼物....
老细....某玩啦,全世界等紧你来派圣诞红包~
你个银行数目,横看点看....都多过我啦~分d来叻
你升仙 no 係升級時都會做嘅
你就做过左啦。。。。我有排都未到~
老细....某玩啦,全世界等紧你来派圣诞红包~
你个银行数目,横看点看....都多过我啦~分d来叻
wasimasterQ 發表於 2011-12-20 05:20 PM
你幻觉罢了.......你只是一个月已经有一亿了....好似你劲D波....
马先生有无见到姐姐啊
她消失佐了
條骨都無佐lu
马先生有无见到姐姐啊
她消失佐了
lhy92725 發表於 2011-12-20 05:32 PM
有睇到....在MSN....
你幻觉罢了.......你只是一个月已经有一亿了....好似你劲D波....
幻觉来ge蔗~....你数多左个位蔗~
无知太师是边度人士呢?
MSN都吾见佢喔
條骨都無佐lu
有睇到....在MSN....
malsss 發表於 2011-12-20 05:34 PM
原来太师仲有个姐姐??
你就做过左啦。。。。我有排都未到~
wasimasterQ 發表於 2011-12-20 05:24 PM
貓無做過太師, 係直接用身家買虛名嘅
外星貓E生
原来太师仲有个姐姐??
wasimasterQ 發表於 2011-12-20 05:37 PM
果姐姐係婆婆樓果位婆婆, 唔啱你嘅
外星貓E生
是猫的姐姐,夫子肯定未遇到过啦
條骨都無佐lu