返回列表 回復 發帖

回復 #3858 viento 的帖子

佢正直發炮打我你 又來  小心d 唔好講大天使      如果唔係又有一個閃出黎
原帖由 woofy 於 2008-1-19 01:02 PM 發表

viento 好似係貴族天堂既律師咁!
多多大天使讚賞
不過我口才仲未可以做律師
做住見習先就得
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 woofy 於 2008-1-19 01:04 PM 發表

hahaha 咁我地張就d 囉!
係唔係咁樣呀...
原帖由 viento 於 2008-1-19 01:05 PM 發表

多多大天使讚賞
不過我口才仲未可以做律師
做住見習先就得
咁就 "最有前途見習律師" 先啦!

回復 #3872 viento 的帖子

小心佢 use you 佢叫你去 do 刑事活動
原帖由 viento 於 2008-1-19 01:07 PM 發表

係唔係咁樣呀...
童话...

回復 #3871 felixng2007 的帖子

你即係話
我入嚟咗住佢發炮打你
係唔係咁講呀
原帖由 viento 於 2008-1-19 01:07 PM 發表

係唔係咁樣呀...
係呀 不過個公仔隻耳朵唔係响上面架咩??

回復 #3877 viento 的帖子

係 !!!!!! 佢扮好人 我先係好人
原帖由 woofy 於 2008-1-19 01:08 PM 發表

咁就 "最有前途見習律師" 先啦!
嘩~~好似xxx頒獎禮咁

回復 #3875 felixng2007 的帖子

唔怕~~
我地家放咁和平,
又點會有刑事案要do 呢
原帖由 viento 於 2008-1-19 01:10 PM 發表

嘩~~好似xxx頒獎禮咁
比你知道我炒橋添!!

回復 #3878 woofy 的帖子

woofy why cat in ur photo sitting on her own? and it is cold wor snowing
原帖由 洛仔 於 2008-1-19 01:09 PM 發表

童话...  
咁你係唔係又要唱呀~~
你唱我又換~~
原帖由 woofy 於 2008-1-19 01:09 PM 發表

係呀 不過個公仔隻耳朵唔係响上面架咩??
要問作者,我都唔知