返回列表 回復 發帖

回復 #4334 woofy 的帖子

你地貴族天堂收盤時侯唔好求我幫助你入我家族
原帖由 woofy 於 2008-1-26 08:52 AM 發表

We all like 林峰!!
:024:林峰

回復 #4335 woofy 的帖子

i like him too~~
yeah~~!!give me 5~~

評分次數

• woofy

一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 felixng2007 於 2008-1-26 08:54 AM 發表
你地貴族天堂收盤時侯唔好求我幫助你入我家族
收盤????
我地又唔係股票!!!!
點會收盤唶!!

原帖由 viento 於 2008-1-26 08:55 AM 發表
i like him too~~
yeah~~!!give me 5~~
Give you 10!! haha

many 妹妹仔無知地喜歡d 2線演員

回復 #4336 felixng2007 的帖子

啱啱話自己係好人,依d就係做好人的行為嗎????

仲有我地家族收唔收盤唔到你講:onion14:

評分次數

• woofy

原帖由 felixng2007 於 2008-1-26 08:57 AM 發表
many 妹妹仔無知地喜歡d 2線演員
林峰係一線架!!

原帖由 viento 於 2008-1-26 08:58 AM 發表
啱啱話自己係好人,依d就係做好人的行為嗎????

仲有我地家族收唔收盤唔到你講:onion14:
講得好!!
再加多 10 分比你! haha

回復 #4343 woofy 的帖子

一線????? 或痴線
原帖由 felixng2007 於 2008-1-26 09:01 AM 發表
一線????? 或痴線
你咪係痴線囉!!!

回復 #4342 viento 的帖子

你好認真   

回復 #4340 woofy 的帖子

yeah~~yeah~~~林峰最好

D人唔識貨, 因為係色狼, 唔欣賞男人, 見女先養眼~~
原帖由 woofy 於 2008-1-26 09:02 AM 發表

你咪係痴線囉!!!
好!!!!! 我問你地兩個 林峰 有甚麼好
I'm going for dinner !  886 :onion05:

by the way 林峰係一線架 !! felix is just a little behind !  
~ boyboy 俱乐部 ~